Hergün Yumurta Tüketimi

147 görüntüleme
H

Hacer

19 Mayıs 2026 13:45
Bebeğim 8.5 aylık Yumurta yı tam şekilde hemn hemn hergün vermeye çalışıyorum farklı şekilde hergün yemesinde bi sıkıntı olur mu acaba
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Mayıs 2026 15:04
Bende hergün yedirmeye çalışıyorum patatesli havuçlu karnıbaharla yeşil sebzelerle çünkü kızımın süt alerjisi var farklı bişey yiyemiyor
H

Hacer

19 Mayıs 2026 15:06
Fatma Albina U
Bende hergün yedirmeye çalışıyorum patatesli havuçlu karnıbaharla yeşil sebzelerle çünkü kızımın süt alerjisi var farklı bişey yiyemiyor
Çok gemiş olsun umarım atlatırsınız
N

Nurgül Y.

19 Mayıs 2026 15:23
Ben de oğluma hergün yediriyorum bir zararı olduğunu görmedim düşünmüyorum. Alerjik bir durum göstermediyse aksine faydası var bence. En önemli besin çocuklarımız için.
D

Dilan D.

19 Mayıs 2026 15:42
Beyazı ne zmn verilir ceviz hangi ayda başlanır
M

Merve A.

19 Mayıs 2026 16:04
Beyazı ve cevizi 7 buçuk aylıkken başladım şuan oğlum 9 aylık severek tüketiyoruz
Göktenur B.

Göktenur B.

19 Mayıs 2026 16:12
Benim oğlumda hiç yemiyor yumurtayi malesef 9 aylık sabah kahvaltısında asla yumurta yediremiyorum her türlü tarif denedim gene yemiyor bende onun yerine daha sağlıklı doyurucu biseyler yapıyorum sabah kahvaltılarında ceviz ve tahin ekliyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir