Herbalife Kullanan
429 görüntüleme
G
Gül Ş.
Premium Üye
12 Ağustos 2026 19:11
Sürekli karşıma reklamları çıkıyor aranızda doğumdan sonra herbalife kullananız var mı

Göktenur B.
12 Ağustos 2026 22:08
Ürünü teyzem kullanıyordu bı dönem aklınıza gelebilecek her marka da bence işlem aynı porsiyonlari azaltıp bu ürünleri kullanmak aslında işleyiş ayni gerçekten fazla kiloya sahipseniz vücut zaten bunu atmaya hazır ödemi önce ilk haftalarda kilo verdim zannediyosunuz sonrasında ürünü bırakınca porsiyonlar gene çoğalınca verdiğiniz kiloyu geri alıyorsunuz bence bu tarz ürünler yerine dnegeli ve sağlıklı beslenin porsiyon büyüklüğü değil içerik zengin olmali etrafımda bu markayı ve birçok markaya kullanan gördüm ürünle değil aç kalarak kilo verdiler ürünler gün içinde ki enerjiyi koruyor sadece
Ç
Çağla K.
19 Ağustos 2026 23:47
Ben yeni başlıyorum ilk kez deneyeceğim
G
Gizem Y.
23 Ağustos 2026 00:06
Kilo almadaki etkisi nasıl acaba birde emziren anneler için uygunmu değil mi bilginiz var mı
G
Gamze C.
23 Ağustos 2026 01:11
Şuan 3 aylık hamileyim ürünleri hem kullanan hem de bu işi yapan biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten işe yarıyor bazı ürünler hamileyken kullanamıyorsunuz ödem çayı gibi çünkü adet düzenleme özelliği olduğu için riske atmaya gerek yok tabi ben hiç bir danışanıma kafama göre ürün vermiyorum kan tahlillerine bakarak ihtiyacı varsa ürün açıklamasını yapıyorum ihtiyacı yoksa da kalori açıklığı oluşturulmuş özel listesi ile devam ediyor birebir takibini de yapıyıyorum tabi ki şunu söyleyebilirim ki ben ürünü kullandım bıraktığım da kilo aldım diyen kim varsa eski yeme düzenine geri döndükleri için kilo alıyorlar miğde ameliyatı bile olsan eğer ki eskisi gibi hamur işi asitli devam eder tabaklamanı doğru yapmazsan kilo alırsın bu yüzden gruplarım da öncelikli sağlıklı bir tabak nasıl hazırlanır bunu öğretiyorum 殺
Ç
Çağla K.
23 Ağustos 2026 04:47
Şuan 3 aylık hamileyim ürünleri hem kullanan hem de bu işi yapan biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten işe yarıyor bazı ürünler hamileyken kullanamıyorsunuz ödem çayı gibi çünkü adet düzenleme özelliği olduğu için riske atmaya gerek yok tabi ben hiç bir danışanıma kafama göre ürün vermiyorum kan tahlillerine bakarak ihtiyacı varsa ürün açıklamasını yapıyorum ihtiyacı yoksa da kalori açıklığı oluşturulmuş özel listesi ile devam ediyor birebir takibini de yapıyıyorum tabi ki şunu söyleyebilirim ki ben ürünü kullandım bıraktığım da kilo aldım diyen kim varsa eski yeme düzenine geri döndükleri için kilo alıyorlar miğde ameliyatı bile olsan eğer ki eskisi gibi hamur işi asitli devam eder tabaklamanı doğru yapmazsan kilo alırsın bu yüzden gruplarım da öncelikli sağlıklı bir tabak nasıl hazırlanır bunu öğretiyorum 殺
G
Gamze C.
23 Ağustos 2026 11:55
içtiklerimiz öğün yerine geçmiyor mu otomatik olarak onu bırakıp normal porsiyon olarak yediğimizde az da olsa bence kilo alınır diye düşünüyorum almama şansımız yok ki
Ç
Çağla K.
23 Ağustos 2026 16:36
Zaten o öğün de almanız gereken protein ve vitaminleri oradan aldığınız için içecek yerine aynı ölçüde öğün yediğiniz zaman kilo alımı diye bir şey olmuyor ürünü bırakıp onun yerine daha yoğun bir tabak eklerseniz kalorisi yüksek bir tabak tabi ki de kilo yapar günlük almanız gereken kalori miktarı vardır bunu aşarsanız kilo alırsınız almanız gereken seviyede alırsanız kilonuz sabit kalır kalori açığı oluşturursanız da kilo verirsiniz formül bu ürünlerin şu faydası var yediklerimizden eskisi gibi verim alamıyoruz hep bir işlem hep bir ilaç var bu yüzden sebze de yesek tavuk et de yesek gerekli protein ve vitaminleri alamıyoruz bu yüzden her insan da artık değer düşüklüğü mevcut bu ürünler de aslında Alman gereken sağlıklı protein mineral ve vitaminleri alıyorsun bu sayede kilo verirken kasdan değil yağdan kilo vermeni sağlıyor (◉‿◉)
G
Gizem Y.
23 Ağustos 2026 21:24
G
Gamze C.
23 Ağustos 2026 22:23
Açıklamanız için teşekkür ederim 🌸
G
Gamze C.
23 Ağustos 2026 22:35
Emziren anneler için bu ürünler gerçekten uygun mudur acaba
G
Gamze C.
23 Ağustos 2026 22:37
Yine de ürünlerinizi doktorunuza veya bu işi bilen birine gösterin kan değerlerinize göre sizi uygun ürün bilgisi versinler
Yükleniyor...