Her Mukuslu Kaka Alerji mi
74 görüntüleme
Ş
Şule ..
1 Nisan 2026 02:08
Bebeğim doğduğundan beri mukuslu kaka yapıyor. Açıkçası ben bunun normal olduğunu zannediyordum. İlk çocuğum ve çevremdeki kimse de uyarmadı. Alerjiyle ilgili olabileceğini yeni öğrendim fakat her mukuslu kaka da alerji midir ?
B
Begüm A.
1 Nisan 2026 03:53
Alerji denebilmesi için eşlik eden komplikasyonlar olması gerekiyor , egzama ,kakada kan ,kilo alamama,kusma en önemli belirtisi kan .Mukusun bir sebebi ön süt son süt dengesizliği veya sütün tazyikli geliyor olması

Fatma A. U.
1 Nisan 2026 04:23
Kakada kan biz görmedik ama kakada mukus vücutta geçmeyen kızarıklıklar kuruluklar bunlar alerji sebebi olabilir
Ş
Şule ..
1 Nisan 2026 04:52
Alerji denebilmesi için eşlik eden komplikasyonlar olması gerekiyor , egzama ,kakada kan ,kilo alamama,kusma en önemli belirtisi kan .Mukusun bir sebebi ön süt son süt dengesizliği veya sütün tazyikli geliyor olması
Ş
Şule ..
1 Nisan 2026 04:53
Kakada kan biz görmedik ama kakada mukus vücutta geçmeyen kızarıklıklar kuruluklar bunlar alerji sebebi olabilir

Fatma A. U.
1 Nisan 2026 05:00
Tek tük kızarıklık gördüm ama yüzü pütürlü hala
Ş
Şule ..
1 Nisan 2026 05:35
Bence doktora götürün benim kızımı başkalarını dinledim ben götürmedim vay sıcak dediler vay efendim istilik dediler keşke daha önce götürseydim yüzü düzeldi vucudundaki kuruluklar kızarıklıklar bitti çok güzel
Yükleniyor...