Her Emzirme de Isırma
223 görüntüleme
B
Büşra Ç.
27 Ağustos 2026 20:10
Merhabalar, bebegim tam 15 aylik 2 gündür neredeyse her emzirmem de ısırdı ama bu ısırmaya normal degil ısırıyor ve çekiyor her defasında kanadı canım cok yanıyor artik. Bugun sadece günde 3 kez verdim 3. Cü veriismde yine isirdi tepki vermemem mümkün degil asiri canim yanıyor oyuna çevirdi buyuk ihtimalle gece emzirmelerini de bırakmadık ne yapacağımı bilmiyorum bu sekilde emzirmeyi sonlandiran var mi aramiz da?
R
Rabia Ç.
27 Ağustos 2026 20:29
Eğer ısırınca gülüyorsa oyun yapıyordur değilse diş ağrısı olabilir. tepkiyi de oyun gibi kıkırdamayla cevaplıyor bazen benim kızım. Acıdı annem ısırırsan meme yok der kapatırım. Kıkırdamaya devam ederse açmam. Ama dişten yapıyorsa gülmez. Acıdı kelimesini öğrendi hatta bu sebeple.
Ben gece beslenmesini ısırdığı için yaralardan mecbur bıraktım [16.ayda.](16.ayda.)
Ben gece beslenmesini ısırdığı için yaralardan mecbur bıraktım [16.ayda.](16.ayda.)
B
Büşra Ç.
27 Ağustos 2026 20:40
Eğer ısırınca gülüyorsa oyun yapıyordur değilse diş ağrısı olabilir. tepkiyi de oyun gibi kıkırdamayla cevaplıyor bazen benim kızım. Acıdı annem ısırırsan meme yok der kapatırım. Kıkırdamaya devam ederse açmam. Ama dişten yapıyorsa gülmez. Acıdı kelimesini öğrendi hatta bu sebeple.
T
Tuğba B. ..
27 Ağustos 2026 20:45
Bende tepkisiz kalamıyorum çok acıyor ve bırakmıyorda. Emzirmeyi bırakıp kızıyorım ağlıyor ama veemiyorum
B
Büşra Ç.
27 Ağustos 2026 21:15
Bende tepkisiz kalamıyorum çok acıyor ve bırakmıyorda. Emzirmeyi bırakıp kızıyorım ağlıyor ama veemiyorum
E
Elif B. ..
27 Ağustos 2026 22:25
Kızım 13 aylık aynı şey bende de oldu kızdım bir daha yaparsan vermem dedim memeyi kapattım hatta ağladı falan ama vermedim sonra bir daha denedi kızgın surat yaptım memeyi kapattım ondan sonra denemedi bir daha
B
Büşra Ç.
27 Ağustos 2026 22:30
Kızım 13 aylık aynı şey bende de oldu kızdım bir daha yaparsan vermem dedim memeyi kapattım hatta ağladı falan ama vermedim sonra bir daha denedi kızgın surat yaptım memeyi kapattım ondan sonra denemedi bir daha
E
Elif B. ..
27 Ağustos 2026 22:55
Hepsini denedim ama şu 2 günde normal bir ısırma değildi her ısınmasında kanadı ve asla bırakmıyor ısırıp çekiyor tepkim yüksek oldu malesef ki ve her emme de yapmaya başladı normal isirmasinda ben de ayni şeyi yapıyordum ısırdın ve meme yok kapatıyorum suan da yaptığın için diyordum ama bu 2 gündür acıyı anlatamam size ağlattı resmen sızlıyor hala
Yükleniyor...