Her Emme Sonrası Kaka
150 görüntüleme
S
Sibel Ç.
Premium Üye
24 Nisan 2026 15:39
2 aylık olacak nerdeyse emzirme sonrası hatta bazen emzirirken kakasını yapıyor bu durumu yaşayan var mı
M
Merve ..
Premium Üye
24 Nisan 2026 15:42
Merhaba, benim bebeğimde 2.5 aylık. Bizde de aynı durum mevcut. Doktorumuz normal olduğunu söyledi. Kilo alımınız normalse, doktorunuz aksini söylemediyse sizin de normaldir :)
E
Elif V.
24 Nisan 2026 15:44
Benim bebeğim 4 ay bu şekilde gitti bez değiştirmekten yoruluyodum artık ama gayet normal. Kanlı mukuslu görürseniz sadece kontrole gidin, çok sık yapması hiç problem değil

Afranur K.
24 Nisan 2026 16:18
Ek gıdaya geçene kadar sizin gibiydik, ek gıdadan sonra azaldı bu durum sonra normal olarak adlandıracağım günde 1-2 ye düştü.
Doktorumuz bize de sıkıntı olmadığını söylemişti benzer aylarda, eğer kan-mukus yoksa tedirgin olmayın
Doktorumuz bize de sıkıntı olmadığını söylemişti benzer aylarda, eğer kan-mukus yoksa tedirgin olmayın
S
Sibel Ç.
Premium Üye
24 Nisan 2026 16:19
Merhaba, benim bebeğimde 2.5 aylık. Bizde de aynı durum mevcut. Doktorumuz normal olduğunu söyledi. Kilo alımınız normalse, doktorunuz aksini söylemediyse sizin de normaldir :)
S
Sibel Ç.
Premium Üye
24 Nisan 2026 16:19
Ek gıdaya geçene kadar sizin gibiydik, ek gıdadan sonra azaldı bu durum sonra normal olarak adlandıracağım günde 1-2 ye düştü.
S
Sibel Ç.
Premium Üye
24 Nisan 2026 16:20
Benim bebeğim 4 ay bu şekilde gitti bez değiştirmekten yoruluyodum artık ama gayet normal. Kanlı mukuslu görürseniz sadece kontrole gidin, çok sık yapması hiç problem değil

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye25 Nisan 2026 12:57
Her Emme Sonrası Kaka Yapmak Normal mi?
Emzirme sonrası kaka yapmak bebeklerde sık görülen bir durumdur. Özellikle anne sütü alan bebeklerde sindirim sistemi hızlı çalışabilir ve emme sonrasında kaka yapılabilir.
Bazı Noktalar:
Emzirme sonrası kaka yapmak, bebeğin sindirim sisteminin hareketlendiğini gösterebilir.
Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 günde bir kaka yapması da 1 günde 10 kaka yapması da normal kabul edilebilir.
Bebeğin kilo alımı iyiyse ve sağlıklıysa, emzirme sonrası kaka yapmak genellikle bir sorun teşkil etmez.
Görülen Durumlar:
Bazı bebekler emzirme sırasında veya sonrasında kaka yapabilir.
Emzirme sonrası kaka yapan bebeklerde genellikle kilo alımı iyidir.
Anne sütü alan bebeklerde sindirim sistemi hızlı çalışabilir.
Öneriler:
1. Bebeğinizin kilo alımını takip edin.
2. Bebeğinizin genel sağlık durumunu gözlemleyin.
3. Doktorunuzla konuşarak bebeğinizin özel durumunu değerlendirin.
Emzirme sonrası kaka yapmak genellikle normal bir durumdur ancak bebeğinizin özel durumunu doktorunuzla konuşarak değerlendirmeniz önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Her Emme Sonrası Kaka
2. Her Öğünden Sonra Kaka Yapan Var mı ?
3. Her Emzirme Sonrası Kusma
Emzirme sonrası kaka yapmak bebeklerde sık görülen bir durumdur. Özellikle anne sütü alan bebeklerde sindirim sistemi hızlı çalışabilir ve emme sonrasında kaka yapılabilir.
Bazı Noktalar:
Emzirme sonrası kaka yapmak, bebeğin sindirim sisteminin hareketlendiğini gösterebilir.
Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 günde bir kaka yapması da 1 günde 10 kaka yapması da normal kabul edilebilir.
Bebeğin kilo alımı iyiyse ve sağlıklıysa, emzirme sonrası kaka yapmak genellikle bir sorun teşkil etmez.
Görülen Durumlar:
Bazı bebekler emzirme sırasında veya sonrasında kaka yapabilir.
Emzirme sonrası kaka yapan bebeklerde genellikle kilo alımı iyidir.
Anne sütü alan bebeklerde sindirim sistemi hızlı çalışabilir.
Öneriler:
1. Bebeğinizin kilo alımını takip edin.
2. Bebeğinizin genel sağlık durumunu gözlemleyin.
3. Doktorunuzla konuşarak bebeğinizin özel durumunu değerlendirin.
Emzirme sonrası kaka yapmak genellikle normal bir durumdur ancak bebeğinizin özel durumunu doktorunuzla konuşarak değerlendirmeniz önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Her Emme Sonrası Kaka
2. Her Öğünden Sonra Kaka Yapan Var mı ?
3. Her Emzirme Sonrası Kusma
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...