Her Doğum Farklı ve Güzeldir.

132 görüntüleme
N

Nur Ş.

17 Haziran 2025 11:06
Herkese merhabalar güzel anne adayları ve taze anneler bende size hamilelik sürecimi anlatmak istiyorum ben hamile olduğumu öğrendiğimde çalışıyordum ve benim için hamilelik oldukça kolay geçti diyebilirim benim hayalim hep suda doğumdu bekarken görüp çok hoşuma gitmişti hayalimi gerçekleştirmek istedim doktorumu ve hastanemi değiştirdim (her doktor yapmıyor ve her hastane de olmuyor ) doğuma kadar herşey güzeldi.bizim küçük cimcime gelmek istemiyordu açılmam da yoktu bu yüzden doktorum gün verdi suni sancı ile planladık (suni sanci ile de suda doğum mümkün ) bu arada suda doğumu hastanenin ebeleri değil özel ebe yapıyor ve ben de özel çok tatlı bi ebeyle anlaştım 28.haftamda ve sürekli pilates yürüyüş nefes egzersizleri aklınıza ne gelirse çalıştım son güne kadar ve o büyük gün geldi doktorum bana sabah 7 de yatış verdi ve yeni nesil fitil varmış açılmam kolay olsun kendi sancılarım gelsin diye sanırım. 2 saatte bir nst ye girdim o gün akşam 5 e kadar hiç açılmam olmadı doktorum çıkarken 1 cm oldu ve sabaha doğru olur dedı ama gene tık yok ve ertesi gün suni sancı takıldı (bu arada suni sancı bende mi etki etmedi bilmiyorum ama anlatılan gibi bir ağrı çekmedim kesinlikle herkeste farklı sanırım) velhasıl bizim kiz nazlı inatci gelmedi açılmam da 3 cm den yukarı çıkmadi bu süreçte ebe hep yanımdaydi aroma terapiler masajlar neler neler bana mısın demiyor :) suda doğumu geçtim normal olsun diye uğraşıyorum ama malesef ki işler umduğumuz gibi olmadi ve artık çok yorulmuştum ve doktorumla ebemle birlikte sezeryana karar verdik ben asla istemiyordum ama gelmiyordu o kadar çabaladık uğraştık mecburen ekip çok önemli sezeryandan sizi korkutanlara asla inanmayın doktorum bebişimi direk bana gösterdi kordon bağını hemen kesmedi ve bekledi ten tene temas ztn olmazsa olmaz hatta emzirdik bile bizim kız direk idmanlı gibi direk cuk cuk masallah diyelim bebeğimle birlikte odama geçtim (bu arada spiral anestezi aldım ben) onu kucağıma aldıgım an inanılmaz bişey kendinden bir parça çok değişik inanılmaz bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin. (Amin) Sezeryan biraz daha zorlu bi süreç normal doğuma göre ben ciddi anlamda zorlandım ama üstesinden geliyorsun bi şekilde annem en büyük destekçim mutlaka birileri olsun evde yanınızda sezeryansa eger ben öyle düşünüyorum hastanede eşimle kaldık ve doğuma kadar da kimseyi çagırmadik benim sadece en yakın arkadaşım vardı her doğum kendine özel ben ilk doğum heyecani herşey sorunsuz olsun isterdim malesef herşey istediğimiz gibi gitmiyor pişman değilim asla ama daha güzel olabilirdi canım güzel anne adayları kimseyle kendi hikayenizi kıyaslamayın herşey gönlünüzce olsun kendinize ve bebişlere cici bakın bol bol su ceviz ve avakado yemeyi ihmal etmeyin 😂.
HOŞÇAKALIN 🤍

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir