Her Beslenme Sonrası Sıvı Kaka

96 görüntüleme
A

Aysun M. ..

12 Haziran 2025 15:44
12 haftalık kızım üç gündür her beslenme sonrası sıvı kaka yapıyor ama 15-20 dakıka sonra hemen gazla birlikte kakasını yapmaya başladı henüz kilo kaybı var mı yok mu kontrole götürmedim
3820 dogdu hastane çıkışı 3600 şuan (bir hafta önce) 6500 kilosu
B

Büşra B.

13 Haziran 2025 07:27
Sadece anne sütü alan bebeklerse sıvı kaka olması normal benim oğlum da 5.aya girecek hala sıvı anne sütü aldığı için bazen pü türlü şeyler de oluyor kakasında endişelenmeyin
A

Aysun M. ..

13 Haziran 2025 12:08
Sadece anne sütü almıyor kızım günde iki gez biri gün içinde belirli bir saat belirlemedim biri de gece uykusunda mama veriyorum ama her beslenme sonrası çıkarması tuhaf geldi bana bu normal mi
C

Ceren A. B. ..

14 Haziran 2025 05:52
Bende günde 8 kere kaka dolu bez aldığımı bilirim. Kilo alımımız da yavaştı bizim 4600 doğmasına rağmen 5. Ayda 7yi zor gördük. Sebebi bu mudur bilmem ama besin alerjisi varmış bizde. Ben diyete uygun besleniyorum şuan anne sütü aldığı için ve günde max 2 ye düştü şuan bazen 1 gün hiç yapmadığı da oluyor. Süt ve yumurta tüketiminize özellikle dikkat edin bence bir fark görürseniz alerjiye gösterin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir