Her Beslenme Sonrası Kusma
48 görüntüleme
M
Melis ..
Premium Üye
27 Mart 2026 00:43
Gün içinde her beslenme sonrası kusuyor beslenme sırasında tam vakum yapmadığı için çok hava yutuyor ama artık bu kusması gaz birikimi gibi durmuyor Her gün devam ediyor beslenme sonrası omzuma alıyorum gazını alacakken bazen gaz çıkarmadan kusuyor bazen de gaz çıkardıktan hemen sonra kusuyor. Ama bununla bitmiyor devam ediyor mesela sonrasında yatar pozisyonda oynarken ya da anakucağında hafif oturma pozisyonunda dururkende kusması devam ediyor. Tüm ihtimalleri değerlendiriyorum; emerken inanılmaz hava yutuyor ve çok gaz birikimi var, dil bağ var arkada ama hiçbir doktor kestirin demedi aksine arkada olduğu için emmeye engel değil dedi, alerjisi var desem kusma harici bir alerji belirtisi yok popo deliği çevresinde biraz pişik var ama onu gözlemlemeye devam ediyorum, beslenme aralığını nasıl yapmalıyım sık emzirsem kusuyor arayı açsam kusuyor çocuk gastroenterolojisi bölümün gidin diyen var alerji bölümüne gidin diyen var ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olur musunuz @Ai Asistan
Ö
Özge T.
27 Mart 2026 00:48
Öncelikle Allah kolaylıklar versin diliyorum.. benim oğlum da her mama sonrası illa biraz kusardı, daha sonra süt alerjisi çıktı. Emzirirken de ben de süt diyeti yaptım bi süre, sizde de böyle bir şey olabilir mi acaba.
M
Melis ..
Premium Üye
27 Mart 2026 00:50
Öncelikle Allah kolaylıklar versin diliyorum.. benim oğlum da her mama sonrası illa biraz kusardı, daha sonra süt alerjisi çıktı. Emzirirken de ben de süt diyeti yaptım bi süre, sizde de böyle bir şey olabilir mi acaba.
Ö
Özge T.
27 Mart 2026 00:53
Evet kusmalı alerjiler kanda çıkmıyormuş benim oğlum 8 aylıkken ciltten test edildi. Aslında şuan siz bebişten kan aldırmadan bir hafta süreli süt yumurta ürünlerini keserek takip edebilirsiniz kusmaları azalacak mı, ama tabi bu tahmini sadece yine en doğrusunu doktor söyleyecektir
M
Melis ..
Premium Üye
27 Mart 2026 00:55
Evet kusmalı alerjiler kanda çıkmıyormuş benim oğlum 8 aylıkken ciltten test edildi. Aslında şuan siz bebişten kan aldırmadan bir hafta süreli süt yumurta ürünlerini keserek takip edebilirsiniz kusmaları azalacak mı, ama tabi bu tahmini sadece yine en doğrusunu doktor söyleyecektir
Yükleniyor...