Her Ay Hastlık 20 Aylık

158 görüntüleme

S. N. ..

7 Mayıs 2026 00:16
Bebeğim her ay hasta her antibiyotik kullanıyoruz boğaz enfeksiyon oluyor çok kötü ateşli hep kırk a çıkyor bu bir ay içinde üçüncü antibiyotik özellikle bir yaşından sonra daha sık
E

Esra B. B.

Premium Üye
7 Mayıs 2026 00:24
Okula giden bir kardesi var mi

S. N. ..

7 Mayıs 2026 00:57
Hayır ilk çocuk tek çocuk

S. N. ..

7 Mayıs 2026 00:58
5 aylıken enfeksiyon yatışmız oldu üç gün onun dışında hep. Günü bilik yatış oldu
C

Cnsubozz

7 Mayıs 2026 01:50
İnsanlarla kalabalık bir ortama giriyorsanız muhtemelen ondan oluyordur
D

Devran ..

7 Mayıs 2026 22:19
Araştırın isterseniz bana papa diye bi hastalık varmış belki ondandir

S. N. ..

7 Mayıs 2026 22:24
Bizde ondan şüpelndik. Ama doktrmuz bir kullak bırun boğaza götrün dedi
D

Duygu A.

Premium Üye
7 Mayıs 2026 22:27
Osman hocanın anlattıklarından net anladığım bisey varsa o da ihtiyaç olmadigi halde cok fazla antibiyotik kullanımı oluyor. Ve bu da bir sonraki hastalığın bebeğinizi bulmasına sebep oluyor.

Siz de durum böyle midir bilmiyorum ama bence Osman hocadan online danışmanlık alip bu hastanelerdeki tanıları, kan değerlerini ve yapılan tedaviyi değerlendirin.

Benim oğluma da gecen ay belli ilaçlar verildi. Bahsettiğiniz gibi duzenli olarak bu durumda kalmamak icin ben yarin bir danışmanlık alacağım.

Umarım hizlica atlatırsınız

S. N. ..

7 Mayıs 2026 23:30
Bende sizin gibi diyorum zaten osman hocının vidlorını hep izledim doktrmuz da söyldim her ay antiboytik mecburi diyor anlmadım yani çocuk bir antivotigin şeyni atmadan başka antibiyotik

S. N. ..

7 Mayıs 2026 23:31
Zaten osmının hocının görev yaptıgı yerin ilçesinde deyiz ona bir götrcem allah izin verise
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir