Her Ay Hastalık

68 görüntüleme
Zülal A.

Zülal A.

21 Ocak 2026 15:34
5. Ayda idrar yolu enfeksiyonu geçirdik bir ay süren hastane sürecimiz oldu alt ast yüksekliğinden dolayı. 6. Ayda akciğer enfeksiyonu geçirdik yeni yeni geçiyor hala hava veriyoruz iki antibiyotik kullandık. İki gündür yine idrarında koku alıyorum. Yani gerçekten benim eksikliğimden dolayı mı böyle oluyor yoksa antibiyotikler kızımın direncini mi düşürdü bilmiyorum ama şu iki ayda çok tükendim. Bebek bakmaktan daha zor ne diye sorsalar hasta bebek bakmak derim herhalde umarım yine idrar yolu enfeksiyonu geçirmez her şeyine dikkat ediyorum. Bu ay zaten bir gün hastanede yattık. Ne sebep oluyor ek gıda dönemindeyiz ne yapabilirim başlamadan öneriniz var mı. Daha fazla ilaç ve hastane görmek ne ben istiyorum ne de kızım. Öneriniriz varsa her şeye açığım.
Betül �.

Betül ..

21 Ocak 2026 17:01
İnanın 3,5 yaşındayız ve kreşe gidiyoruz 1 hafta okula gidiyorsak diğer hafta hastayız.Her ay bir hastalık.Doktorumuz nisana kadar virüslerin yaygın olduğunu söyledi o yüzden tam iyi olana kadar bende kreşe göndermiyorum.
C

Cennet ..

21 Ocak 2026 17:10
Sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren çocuklarda altta yatan bir böbrek problemi olup olmadığı araştırılmalıdır. Eğer temizliğine dikkat ediyorsanız ve buna rağmen enfeksiyon geçiriyorsa bir problem olabilir. Viral enfeksiyonlar zaten mevsimlik o konuda çok yapılabilecek birşey yok.
Zülal A.

Zülal A.

21 Ocak 2026 17:41

Cennet 💐

Sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren çocuklarda altta yatan bir böbrek problemi olup olmadığı araştırılmalıdır. Eğer temizliğine dikkat ediyorsanız ve buna rağmen enfeksiyon geçiriyorsa bir problem olabilir. Viral enfeksiyonlar zaten mevsimlik o konuda çok yapılabilecek birşey yok.

Zaten iki gün sonra ultrason var sadece sabahları alıyorum koku gece bezini almıyorum uykusu bölünmesin diye umarım yoktur bir şey benim psikolojimin oyunlarıdır ama annem hep derdi ki sen bebekken hep idrar yolu enfeksiyonu olurdun derdi sana çekmiş diyor böyle bir şey mümkün mü
C

Cennet ..

21 Ocak 2026 17:44
İdrar yolu enfeksiyonunun genetik yatkınlığı olacağını hiç sanmıyorum. Ben pediatri hemşiresiyim bizde yatan ve ikiden fazla idrar yolu enfeksiyonu geçiren hastalarda altta yatan bir neden olupnolmadığını araştırıyoruz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir