Hepsi Diş mi
71 görüntüleme
A
Ayla K.
17 Aralık 2025 18:32
Oğlum 5.5 aylık 15 gündür bambaşka bi çocuk oldu geceleri toplamda 3 kere uyanırdı emdikten sonra geri uyurdu 15 gündür neredeyse her saat başı ağlayarak kalkıyor gündüz uykuları da aynı şekilde salyasında da çokfazla artış var elleri sürekli ağzında bacaklarını kendini vücudunu çok kasıyor bunu sık sık yapıyor ve sürekli gün içinde huysuz 5. Ay kontrolünde doktor alt damağı şişmiş diş sancısı çekiyor normal demişti bunlar için tetragili önerdiler aldım oda büyük bi rahatlama sağlamadı napacağımı şaşırdım çok yoruldum artık önerileriniz var mı arkadaşlar sizce bu süreç ne zaman biter dişse bile
N
Nuriye Y.
18 Aralık 2025 02:23
Bende bir haftadır aynı durumdayım benimde oğlum hiç uyumuyor sürekli huzursuz ne gece ne gündüz düzen kalmadı bende ek gıdaya başladım o mu diş mi bende anlamadım
S
Sinem A.
18 Aralık 2025 08:59
Bana diş gibi geldi Allah sabır versin:)
K
Kübra K.
18 Aralık 2025 09:36
aynı durumdayız 5 ay bir haftalık gece saat başı uyanıp memede kalmak istiyor gündüz uykusu zaten yok gibi bişey aşırı salyası var eller sürekli ağızda ve huysuzluk hat safhada
A
Ayla K.
18 Aralık 2025 09:37
Diş sancısıysa bile ne zaman geçer bu süreç bilgisi olan var mı imdat diye balkona çıkıp bağırasım geliyor çünkü😁

Yeter O. ..
18 Aralık 2025 09:41
Benim bebeğim 4 buçuk aylıkken bu durumdaydı baya kötü yatmıyor direniyor sonra baktım ki iki dişi hafif çıkmış alttan ve öyle rahatlamıştı şimdi 6 aylık biraz daha iyi arada diş sancısı geliyor tekrar ama iyi sabredin diş çıkarıyor
A
Ayla K.
18 Aralık 2025 09:42
Peki siz diş sürecinde ne yapmıştınız rahatlaması için bu huysuzluklarının azalması için napabiliriz