Hepatit B

70 görüntüleme
M

Merve U.

10 Temmuz 2025 17:06
Doğduğu anda ilk doz hepatit b yapıldı. Fakat bikaç gün sonra 3. Ayımız dolacağı halde aile sağlığı merkezinden 2.doz için bizi aramadılar. Onun haricinde 25 haziranda verem ve karma aşılarımızı yaptırdık. Yarın gidip konuşacağım. Demem o ki 2. Dozu için en geç ne zaman yaptırabilirim??
İ

İrem E.

10 Temmuz 2025 17:18
Bebeğiniz mart ayından sonra doğduysa 2. Doz hepatit b aşısı karma aşının içine eklendi ve 2. Ayda yapılıyor . 25 haziranda yaptırdığınız 2. ay karma aşısının içinde hepatit de var yani yine içinize sinmesi için isterseniz aile hekiminize danışın . Benimde 80 günlük kızım var 24 haziranda 2. Dozu bu şekilde oldu .
M

Merve U.

10 Temmuz 2025 17:24
Aa ilk kez duydum bunu. Keşke bilgilendirme yapsaydı hemşiremiz. Kaç gündür bu konuyu araştırıyorum gecikme oldu mu diye. Çok teşekkür ederim. Gidip bilgilendirme isteyeyim. Çünkü aşı kartımıza bunun belirtmedi. Hepatit b sadece bir kez yapılmış görünüyor
İ

İrem E.

10 Temmuz 2025 17:27
Rica ederim . 2. Ayda verem zatürre ve 6 lı karma ( hepatit bunun içinde ) şeklinde 3 adet aşı olmuş olması gerekiyor .
M

Merve U.

10 Temmuz 2025 17:35
Evet onları olduk. Sizin dediğinizi internetten şimdi araştırdım dediğiniz gibi 6lı karmanın içine hepatit b de alınmış. İçim rahatladı sayenizde. Rotavirüs ün 2 dozluk olan aşısını da yaptırmayı düşünüyorum. Siz yaptırdınız mı acaba
İ

İrem E.

10 Temmuz 2025 17:38
Rota ve menenjit aşılarını 3. Ayda yaptırcaz . Doktorumuz öyle bi planladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir