Hepatit B
70 görüntüleme
M
Merve U.
10 Temmuz 2025 17:06
Doğduğu anda ilk doz hepatit b yapıldı. Fakat bikaç gün sonra 3. Ayımız dolacağı halde aile sağlığı merkezinden 2.doz için bizi aramadılar. Onun haricinde 25 haziranda verem ve karma aşılarımızı yaptırdık. Yarın gidip konuşacağım. Demem o ki 2. Dozu için en geç ne zaman yaptırabilirim??
İ
İrem E.
10 Temmuz 2025 17:18
Bebeğiniz mart ayından sonra doğduysa 2. Doz hepatit b aşısı karma aşının içine eklendi ve 2. Ayda yapılıyor . 25 haziranda yaptırdığınız 2. ay karma aşısının içinde hepatit de var yani yine içinize sinmesi için isterseniz aile hekiminize danışın . Benimde 80 günlük kızım var 24 haziranda 2. Dozu bu şekilde oldu .
M
Merve U.
10 Temmuz 2025 17:24
Aa ilk kez duydum bunu. Keşke bilgilendirme yapsaydı hemşiremiz. Kaç gündür bu konuyu araştırıyorum gecikme oldu mu diye. Çok teşekkür ederim. Gidip bilgilendirme isteyeyim. Çünkü aşı kartımıza bunun belirtmedi. Hepatit b sadece bir kez yapılmış görünüyor
İ
İrem E.
10 Temmuz 2025 17:27
Rica ederim . 2. Ayda verem zatürre ve 6 lı karma ( hepatit bunun içinde ) şeklinde 3 adet aşı olmuş olması gerekiyor .
M
Merve U.
10 Temmuz 2025 17:35
Evet onları olduk. Sizin dediğinizi internetten şimdi araştırdım dediğiniz gibi 6lı karmanın içine hepatit b de alınmış. İçim rahatladı sayenizde. Rotavirüs ün 2 dozluk olan aşısını da yaptırmayı düşünüyorum. Siz yaptırdınız mı acaba
İ
İrem E.
10 Temmuz 2025 17:38
Rota ve menenjit aşılarını 3. Ayda yaptırcaz . Doktorumuz öyle bi planladı