Hep Böyle Olacak Ben Artık Vazgeçtim
92 görüntüleme
B
Busra K. A.
4 Mart 2026 00:12
Kızım 14,5 aylık. Bir buçuk aydır toplam üç gece uyumamışımdır. Çığlıklar, on beş dakikada bir uyanıp ağlamalar, dalamamalar… rutin var doğduğu ilk günden beri, oda sıcaklığı, nem, pijamasının tog değeri, yatmadan sakin ortam, gün içinde yeterli etkinlik hareket, sürekli takip edilen uyku saatleri hiçbiri hiçbiri fayda etmiyor. Bıktım tükendim bırakıp gitmek kaçmak istiyorum. Tek uykuya düşmek istiyor diyorum ona göre düzenleme yapıp günlerce geçiş için uğraşıyorum olmuyor. Dişi çıkıyor diyorum jeller karanfilli zeytinyağları etki etmiyor. Gece masaj yapıyorum rahatlasın diye olmuyor. Olmuyor olmuyor. Bir buçuk ay oldu. Tüm çözümlerim tükendi ben tükendim
B
Burcu ..
4 Mart 2026 00:26
Sakin lütfen, sen iyi bir annesin, uyku [ter.örü](ter.örü) sanırım, herşeyi denemişsinşz gerçi ama dua actınız mı acaba?
B
Busra K. A.
4 Mart 2026 00:30
Bir onu denemedim şimdi deneyeceğim teşekkür ederim bu saatte yazdığınız için
I
Işık s.
4 Mart 2026 00:31
benimki de 14.5 aylık gece sürekli emiyor sürekli uyanıyor ama doktorum 2 yaşına kadar özellikle destekli uyutuyorsam normal olabileceğini söyledi ki azı dişi çıkarma zamanları yatağı küçük geliyor olabilir özellikle dönerek uyuyan bir bebekse yer yatağı tavsiye edebilirim köye gittiğimizde yer yatağı açtık park beşiğinde uyumayan bebek yer yatağında mışıl mışıl uyudu artık havadan mıdır yataktan mıdır bilmiyorum ama sabretmemiz lazım ❤️
B
Busra K. A.
4 Mart 2026 00:33
Bilemiyorum her sabah bu sefer daha iyi olacak diyorum ama gece sabrım tükeniyor. Allah size de sabır versin bir an önce hepsinin uykuları düzene girsin
I
Işık s.
4 Mart 2026 00:40
Amin inşallah hepimize