Hemonjiom mu doğum lekesimi

179 görüntüleme
T

Tuğba G.

8 Haziran 2025 06:29
Doğuştan bacağında hemonjiom gibi bişey var ama iki kere US yapıldı hiç bişey çıkmadı hiçbir kitle yok dediler doğum lekesidir dediler ama biraz kabarık öyle doğum lekesi olurmu? Us de hemonjiom denilmedi
Ö

Özlem A.

8 Haziran 2025 06:50
Merhaba, bizim de vajina girişinde, vulvada yani aynı şekilde kabarık kırmızılık var. Hemanjiyom dediler, 1 yaşına kadar geçer dediler. 10 aylık oldu ama bakalım
T

Tuğba G.

8 Haziran 2025 07:02
Bize Doğum lekesi dediler sizinnki US demi belli yoksa başta bişeydemi bu tanıyi koydular
A

Aysima K.

8 Haziran 2025 08:17
Benim kızında da var aynı öyle kabarık damar topluluğu oluyor. Biz damla kullanıyoruz büyümesin diye. Sol omzumda onun da. Korkulacak bir şey değil ben çok araştırdım onkolojiye bile götürdüm. Küçülüp kaybolur 5 yaşa kadar dedi. Kaybolmazsa da bir şey olmaz küçük ve görünmeyen yerde zaten dedi. Ama bize timosol diye bir damla verdi 6 aydan beri kullanıyoruz şuan 8 aylık ve küçüldü baya. Sizi onkolojiye yönlendirmedi mi doktorunuz
Ö

Özlem A.

8 Haziran 2025 12:02
Bizimki doğumdan sonra oluştu, ultrasonla da baktılar ama tam bakılabilir bir yerde olmadığı için takip önerdiler
A

Aysima K.

9 Haziran 2025 19:39
Bizimki de doğumdan sonra oldu hiç yoktu bir anda büyüdü. Sonra takip ve tedavi önerdiler büyümesin diye. Ultrasonla da baktılar
K

K.nur G. ..

9 Haziran 2025 20:09
Sol kolunu omuza doğru kısmında 4bucuk cm çapında hemanjiyom var benim kızımda da. Doğuştan. 13 aylik şu anda. Başta sadece leke şeklindeydi. Büyüdükçe hemanjiyom da buyudu. Onkoloji dideral e başlattı 5. Aydan itibaren dideral kullandık. Cok hafif bi küçülme oldu ama yine duruyor. Onkolojideki doktor iki çeşit hemanjiyom var Birisi cocuk Büyüdükçe yavaş yavaş geçer diğeri hiç geçmez sabit kalır. Hangi çeşit olduğunu zamanla geçer ya da geçmezse görmüş olacağız dedi
T

Tuğba G.

10 Haziran 2025 06:26
Bizimkide doğuştan bazen koyulaşıyor rengi bazen normal oluyo anlamadım gitti US de bı kitle çıkmadı için doğum lekesi dediler herhangi bir tedaviye başlamadlar
A

Aylin G.

16 Haziran 2025 05:52
benim oğlumun da sol bacak arkası sol kalça ve kasığında var morluk bazen damarı belirginleşiyo onkolojiye de gittim özele de götürdüm hatta özelde bana da hemanjiyom denildi slnra tekrar onkolojiye gittim en son kalp damar cerrahına gidip takip denildi sadece
H

Hatice T.

17 Haziran 2025 13:48
Oğlum 7.5 aylık, sağ kol el sırtın bir kısmında kendini sıktığında ağladığında vb çok belirginleşen bir kırmızılık var hatta morluk gibi de oluyor bazen. Hemanjiom dendi 1 yaşına kadar geçer tehlike arz etmez dendi 4 doktor gördü. Hepsi de korkulacak bişey olmadığını söyledi. Ama yine de her kızardığında içime bir endişe düşüyor
H

Hatice T.

17 Haziran 2025 13:50
Sizin hemanjiomlar derinin altında mı yoksa dokulu mu
T

Tuğba G.

17 Haziran 2025 14:16
Derinin altında ama bana doğum lekesi denildi bazen koyulaşıyor bazen koyuluk gidiyo anlamadım ya nasıl doğum lekesi damarları belli oluyor diyor damar topluluğu
T

Tuğba G.

17 Haziran 2025 14:19
Hemonjiom sizlerde nasıl tanı konuldu ultrasonlami
H

Hatice T.

18 Haziran 2025 13:30
Tuğba hanım tam tarif ettiğin gibi bizdeki de, batın ve kafa usg çekildi temiz çıktı bunun üzerine korkulacak bişey olmadığı söylendi
H

Hatice T.

18 Haziran 2025 13:31
Bizim damar toplanma görüntüsünün İnternette bir benzerini görmedim Hemanjiom adı altında bu biraz endişe verici
T

Tuğba G.

18 Haziran 2025 13:35
Bende Internette hiç bir görsel görmedim böyle nede doğum lekesi ama iki kere ultrason yapıldı herhangi bişey çıkmadi doğum lekesi dediler
A

Aylin G.

21 Haziran 2025 08:11
bizde ultrasonla bakıldı ama endişeliyim halen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir