Hemonjiom

91 görüntüleme
K

Kübra A.

16 Haziran 2025 06:01
2 aylık kızımın alt dudağında böyle bir kırmızılık var içi şiş gibi sanki sanırım hemanjiom böyle bir durum yaşayan var mı aranızda nasıl geçer büyür mü
G

Gizem A. A.

16 Haziran 2025 06:06
Merhaba, benim kızımında göğsünde var yaklaşık 1 TL büyüklüğünde ve hemanjiom tanısı konuldu. Yaklaşık 10 yaşına kadar kendiliğinden kaybolacağını küçüleceğini söyledi doktor. İç organlarında olup olmadığına bakıldı ultrasonla. Çocuk hematolojisi takip ediyor bu konuyu bilginiz olsun. İlk zamanlar korkmuştum bilgim olmadığı için ama sonradan çokta korkulacak bi durum olmadığını öğrendim. Tabi bölgeye biraz hassas yaklaşıyoruz yinede ne olur ne olmaz diye.. Çok geçmiş olsun🙏🏻
P

Pınar Y. A. ..

16 Haziran 2025 06:08
Merhabalar benimde kızımın üst dudağında vardı zamanla büyüdü doktorumuz bizi Hematoloji ve Onkoloji çocuk bölümüne sevk etti şimdi 6 aylık bir tedavi sürecimiz var ilaç kullanmaya başladık dudağı yarıldı kanmalı geçtim bi kaç gün ememedi kilo kaybı oldu o serüven bana yansıdı 3 gün sütüm kesildi stresten dolayı bebeğimin o halini gördükçe çok zordu sonra kremlerle yara toparladı hala izi duruyor ama doktorumuz iz kalmaz dedi bizim serüvenimiz biraz sancılıydı2 ay oldu ilaca başlayalı hemanjiyom sakinledi daha rengi açıldı hala devam ediyor tedavisi korkmayın geçici bir durum geçmiş olsun
K

Kübra A.

16 Haziran 2025 06:39
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim sizlerede çok geçmiş olsun inşallah büyümeden halledilir
K

Kübra A.

16 Haziran 2025 06:40
Dudağı neden yardılar peki
Zeynep U. .

Zeynep U. ..

16 Haziran 2025 06:46
Benim bebeğimde de hemanjiyom var hem alnında hem dudağının üst tarafında gemde gözünün üstünde gözünün üstünde olunca doktorlar bizi ontolojiye yönlendirdiler ama zararsız ve ilaç kullanmaya gerek görülmedi çünkü ilaçlar bebeklerde kalp çarpıntısı yapıyordu bebeğim 7 aylık bir yaşına kadar gerileyecek dedi doktorlar şimdi çok şükür büyüdükçe ve kilo aldıkça küçülmeye başladı ama tabi bizim hemanjiyom zararsız bunun zararlı ve kanamaması gereken türleri varmış sizinkinin nasıl olduğuna doktorunuz muayeneyle karar verebilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir