Hemanjiom

87 görüntüleme
M

Mervenur ..

3 Ağustos 2026 22:12
Merhaba kızlar kızım 6.5 aylık dudağında hemanjiom var doktor bir tansiyon ilacı önerdi daha önce bu ilacı kullanan var mı yan etkileri beni tedirgin etti
S

Selma Y.

3 Ağustos 2026 22:47
Benim kızımında var başparmağında bize de ilaç tavsiye ettiler ama biz kullanmadık yan etkilerinden ötürü şu an 19 aylık hafiften kızarıklık geçmeye başladı
M

Mervenur ..

3 Ağustos 2026 22:53
Selma Yılmaz
Benim kızımında var başparmağında bize de ilaç tavsiye ettiler ama biz kullanmadık yan etkilerinden ötürü şu an 19 aylık hafiften kızarıklık geçmeye başladı
Bizde kullanma taraftarı değiliz ama yüz bölgesinde olduğu için doktor başlayalım dedi çok kararsızım
S

Selma Y.

3 Ağustos 2026 23:01
Mervenur
Bizde kullanma taraftarı değiliz ama yüz bölgesinde olduğu için doktor başlayalım dedi çok kararsızım
3 bölgeden ultrason çekildi kafa karın ve parmağından iç dokularda herhangi bi problem yoktu biz o yüzden tercih etmedik ayreten her ay ölçümünü yaptık büyüyor mu diye ve bi problem olursa hemanjiom bölgesinde hemen getirin demişlerdi çok şükür sorun olmadı bugüne kadar
S

Selma Y.

3 Ağustos 2026 23:03
Mervenur
Kalpte üfürüm vardı ni de benim kızımda tercih etmedim bi de bu yüzden ayrıca
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir