Hemanjiom

134 görüntüleme
E

Emine E. ..

3 Haziran 2025 20:06
Oğlum 10 aylık pipisininde hemanjiyom var sünnet oldu ama kurtarmadi orayı kaldı herhangi bir sorun olur mu ne yapmalıyım
A

Aleyna A.

3 Haziran 2025 21:30
Benim kızımında baldırında var doktor doğduğunda korkulacak bir şey değil genellikle 2yaştan sonra kayboluyor dedi ama kontrol etmekte fayda var diye de ekledi bir araştırma Hastanesi'nde ciğerlerine, kalbine ve beynine bakıldı herhangi bir şey bulamadılar bizimki zararsızdı. Sizde yine bir kontrol ettirin ama çok korkulacak bir şey değil
D

Damla K.

8 Haziran 2025 06:10
Benim kızımında gözünün altında var 1 yaşına kadar büyüme oranı hızlı olduğu ve riskli bölgelerde olduğu için hemangiol şurup başladı çocuk hematoloji ve onkoloji doktoru organları kontrol edildi herhangi bir problem yok şurup sonrası baya azaldı şuan varla yok arasında
Ş

Şüheda A. ..

8 Haziran 2025 20:13
Benimde 22 aylik kizim ve gozunun altinda var ilk dogdugunda baya yogun ve kabarikti korkulcak bisi olmadigini solediler ilac kullaniyoruz 2yasindan sonra iyice kaybolmaya baslar 4 -5yasinda bisi kalmaz dediler suan bile baya acilma var
S

Seda K.

12 Haziran 2025 17:55
Benim bebegimde 6.5 aylık göz kapağında var bazen azalıyor gibi ama tamamen yok olmuyor bir kaç doktora sorduk geçer dediler ama ilaç falan verilmedi
E

Emine E. ..

12 Haziran 2025 18:27
İlaç bana da vermediler ilaç tedavisi yok denildi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir