Hem Meme Hem Biberon Reddi
105 görüntüleme
D
Damla B.
30 Kasım 2025 18:41
Günlerdir mahvoldum. Doğduğundan beri emmeye çok istekli değildi zaten maksimum 6-7 dakika emiyordu. Hem memelerim büyük hem de meme uçlarım olmadığı için emmek zordu onun için ama 5.aya kadar geldik. 5.ayda tadımlara başladık ve sol mememi zar zor emmeye başladı zaten en çok solda sorun yaşıyorduk. Memeye gelince mızmızlanıp istemiyordu emzikle kandırıp emziriyordum. 6.aya geldik ve ek gıdaya başladık şimdi sol mememi asla emmiyor çığlık atıp ağlıyor. Sağ mememi emiyor ama sadece onu emdiği için de yetmiyor ona bu sefer yine çabuk acıkıyor yine sadece sağ memeyi emiyor kısır bir döngüye giriyoruz. Ek gıdayı severek yiyor ama beni emmeyi bırakacak gibi duruyor. 2 ayına kadar biberon kullanıyordu sonra bıraktık sadece emzirdim. Sol mememi sağıyorum ama biberonu asla kabul etmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım 😢
B
Büşra T.
30 Kasım 2025 18:53
Kasık bıberonla vermeyı dene şırınga fılan
A
Aslı A. ..
30 Kasım 2025 20:29
Meme ucu icin silikon uc kullandınız mı. Ben cok faydasını görmüştüm silikon sayesinde alıştı bebegim
D
Damla B.
30 Kasım 2025 21:06
@Aslı Ay evet doğduğunda hiç meme ucum yoktu silikon uçla emzirdim 1 ay kadar sonrasında biraz uçlar çıktı bebeğim kendisi bıraktı ucu. Şimdi tekrar sol mememi uçla denedim ama almadı 😢
D
Damla B.
1 Aralık 2025 07:10
@Büşra Türker merhaba kaşık biberonla da almıyor. Sadece sütü değil suyu veya çorbayı da kaşıkla içmiyor. Kaşık biberonla denedim içmedi normal mama kaşığıyla da denedim yine içmedi
D
Derya A. T.
1 Aralık 2025 07:17
Farklı marka biberon deneyebilirsiniz. Ben Philips avent almıştım ne emziği aldı ne biberonu. Lansinoh denedim onun aldı.
D
Damla B.
1 Aralık 2025 07:26
@Derya Asena Türkoğlu doğduğunda ve sonrasında avent kullanmıştık şimdi almıyor. Başka bir marka alıp denerim yine teşekkürler
M
Müzeyyen İ.
1 Aralık 2025 17:17
Ben başkabir markada derdimhatta üç marka yinede almadı3 aylıkhe emzik he meme hemde Biberonreddi var