Hazır Meyve Püreleri
203 görüntüleme
A
Aleyna K.
1 Ağustos 2026 22:31
Kızım 17 aylık hazır meyve püreleri çok seviyor evde yaptığımı yemiyor ve açıksı ara öğün olarak kurtarıcı oluyor , sizce sağlıklı ya da sağlıksız mı ne düşünüyorsunuz siz kullanıyormusun ben 1 yaşından sonra verdim şuan hergün 1 tane yiyor yani gidip alıyo istiyo dolaptan özellikle içeriğine bakıp alıyorum gerber , hip falan ama bu kadar sık yemeği beni biraz düşündürdü zararlı mi acaba diye ( diğer yemekleri yiyor bi sıkıntı yok yemesinde)
Ö
Özge T.
1 Ağustos 2026 23:11
Benim şahsi kanaatim her gün bir tane yemesine müsaade etmezdim, şeker yükü olur diye düşünüyorum. Meyve saati yapıp her gün kendine göre bir porsiyon yese daha güzel
A
Aleyna K.
1 Ağustos 2026 23:14
Meyve saati yapıyoruz yoğurt yapıyoruz hergün ama bunuda yiyor
Ö
Özge T.
1 Ağustos 2026 23:17
Meyve de yiyorsa ekstra meyve püresi de yemesi fazla gibi geldi bana, böyle parka gezmeye çıkınca vererek dışarı yiyeceği olarak algılasa daha kurtarıcı olur heralde, ben de bisküvileri için öyle yapıyorum
İ
İrem A. Ç.
1 Ağustos 2026 23:17
6 aylıkken de vermiştim, her gün değil ama arada ihtiyaç oldukça dışarıda falan kurtarıcı oluyor
A
Aleyna K.
1 Ağustos 2026 23:24
Biz en iyisi biraz ara verelim pürelere
B
Betül ..
1 Ağustos 2026 23:29
Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. Organik sertifikalı püreler bizim pazarlardan aldığımız pestisit dolu meyvelerden çok daha iyi olabilir. Sadece içeriğine bakın en sade olanları seçin
A
Aleyna K.
1 Ağustos 2026 23:34
Bakıyorum özellikle hip ve gerber iyi
B
Betül ..
1 Ağustos 2026 23:41
Bakıyorum özellikle hip ve gerber iyi
Yükleniyor...