Hayır'ı Anlamak

203 görüntüleme
S

Sueda C.

20 Ağustos 2026 23:04
Bebekler ne zaman anlamaya başlar? Mesela 7.5 aylık oğlum gazi yok, karni tok, kisacasi herhangibir problemi yokken canı istemiyor diye otokoltuktan kalkmak istiyor. Almamak icin elimden geleni yapıyorum ama bazen aliyorum. Ne zaman hayir dan anlar? Suan anlamadigini düşündüğüm için alıyorum çünkü
G

Gamze Y.

21 Ağustos 2026 00:14
13 aylık anlıyor ama yapmak istemiyor ne zaman dur diyince durucaklar merakla ve sabırla bekliyorum 😂 yoksa kafayı yicem 😂
A

Arzu.G

21 Ağustos 2026 00:18
Otokoltuk konusunda pes etmeyin almamaya çalışın emin olun alışacak ağlamasının fayda etmediğini görünce o da pes edecek .şuanda da tepkilerinizi anlıyor aslında
A

Arzu.G

21 Ağustos 2026 00:22
Gamze Yılmaz
13 aylık anlıyor ama yapmak istemiyor ne zaman dur diyince durucaklar merakla ve sabırla bekliyorum 😂 yoksa kafayı yicem 😂
2 yaştan bildiriyorum bazı şeylere ne derseniz deyin durmuyorlar :)
s

sslslsl

21 Ağustos 2026 04:05
9 ay civarindaydi bir seylere elini uzattiginda uyarmamla cekmeye baslamisti suan 14 aylik olmaz dedigim seyleri gozumun icine baka baka yapiyor hayir dedigimde de kafasini egip dudagini buzup acitasyon moduna bagliyor

aslinda suan almamaniz gerekiyor asiri bir krize donmuyorsa aglamalari genelde yalandan aglama oluyor bu tarz durumlar cunku eger aglarsam istedigim oluyor gibi kodlaniyor cocugun kafasinda hayir diyip dikkatini baska yone cekmelisiniz ben genelde favori oyuncagini kaldiriyorum 1 2 gun sonra oyle bir kriz aninda dikkat dagitici olarak cok ise yariyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir