Hayır Deyince Sinirleniyor Kendine Vuruyor
243 görüntüleme
T
Tuğçe ..
27 Temmuz 2026 22:23
Merhaba anneler bebeğim neredeyse 15 aylık. 14.ayın başından beri bir şeye hayır deyince kendine vuruyor ya da yere yatıp kafasını yere vuruyor. Görmezden gelmeyi denedim olmadı kızdım olmadı şu an hayır diyemiyorum kendine zarar verir diye. Ne yapmam lazım benimle aynı durumda olan var mı
B
Büşra E.
27 Temmuz 2026 23:26
Şuan 13 aylık bebeğim 11-12 ayda hayır dediğimde saçını falan çekiyordu. Gözlemlediğimde anladım ki babannesi herşeye hayır diyormuş doğal olarak hayıra sinirlenmiş çocuk. Seni öperim diyip şakaya aldım geçti. Ve ben asla tek hayır demedim. İnci hayır annecim onu ellemiyorduk, kırılır , dökülür hep öyle yaptım geçti. Birde anneyle yeterli vakit geçirmediği için de olabileceğini keşfettim. Çalışıyordum biraz ona hırçındı muhtemelen.
Ç
Çağla y.
27 Temmuz 2026 23:41
Benim kızımda aynı durumda hayır dediğim an kafasına vurmaya ve saçlarını yolmaya başlıyor yanında uzanabileceği yerdeyse hayır diyen kişiye de vuruyor şu an 15 aylık ve vazgeçiremedim.
Ö
Özge T.
27 Temmuz 2026 23:44
Benim oğlum da 15 aylık aynen kendini bırakarak yerlere atıyor, hayırın sebebini söyleyip başka bişeye dikkatini çekmeye çalışıyorum
Yükleniyor...