Hava Temizleyici ve Nemlendirici Cihaz
150 görüntüleme

Betül B. ..
4 Ekim 2025 21:21
Bebeğimin geceleri burnu daha çok tıkanma mevcut ağzı açık uyuyor ve çok sık uyanır oda da ısı ve nem ölcer bir cihaz var maalesef ki nem oranı çok yüksek oluyor bunun için Ne yapmam gerekiyor nem cihazlarını alsam öneriniz var mı odam küçük
İ
İpek Ş. ..
4 Ekim 2025 21:29
Ben kanz kullanıyorum. Odada nem oranı yüzde 40 ila 60 arası olması öneriliyor. Odanın derecesini gösteriyor. Nemini, çalışma saatini ayarlayıp yatıyorum. 8 saat güzel Bir şekilde çalışıyor. Temizlemesi kolay. Fiyat olarak da pahalı değil.

Betül B. ..
4 Ekim 2025 21:31
İpek hanım modelli mi tek tip mi yani
S
Sümeyye S.
4 Ekim 2025 21:39
Bir kaç gündür ben de hava nemlendiricisi arıyorum. Her kullanıcı, kullandığı ürün için bunu kullanıyorum çok iyi diyor. Farklı farklı marka modeller. Osman Bey’in Weewell markasının bir iki modelini önerdiği videoları var. Biz yatak odası için düşünüyoruz, küçük bir oda. Bebeğimiz 8 aylık aynı odada ayrı yatakta yatıyoruz. Xiaomi, Deerma, Philips vs. kullanıcıları varsa eğer deneyimlerinden bahsederlerse sevinirim ben de. Hava nemlendiricilerin etrafı ıslattıklarıyla vs. ile ilgili yorumlar var, endişelendiriyor beni. Alıp bir de bunlarla uğraşmak istemiyorum. 😅

Betül B. ..
4 Ekim 2025 22:44
Osman hocanın bahsettiği zaman ayarlı diye hatırlıyorum ama ben nedense onu bulamadım
S
Selvi A.
4 Ekim 2025 23:08
Ben 1 yıldır Xiaomi hava temizleyici kullanıyorum o kadar çok memnunun ki yatak odamda kendim için kullanıyordum sinüslerim çok çabuk tıkanıyor toz da tetikliyordu mutlaka tavsiye ederim temizlemesi de kolay modları var hemde etrafı ısıtmıyor tam tersi üst kısmı soğuk üflüyor
S
Sümeyye S.
5 Ekim 2025 13:23
@Selvi Acar Selvi Hanım, hangi modeli kullanıyorsunuz acaba?
S
Selvi A.
5 Ekim 2025 14:10
Xiaomi smart air purifier 4 compackt