Hata mı Yapıyorum ?
180 görüntüleme
L
Leyla E. A.
12 Şubat 2026 19:58
Bebeğim 5 aylıkken tadımlara başladık şu an 7 aylık oldu sabah kahvaltı ilk uykusundan uyandıktan sonra kaşık maması ya meyveli irmik hazırlıyorum ikinci uykusundan sonrada akşam öğününü veriyorum uykulardan önce emzirip uyutuyordum ve ek gıda olarak her şeyi vermeye başladım et,yumurta sebzeler balık falan ve çevremdekiler çok baskı kuruyor küçük benek bunları nasıl yesin boyu kısa kalıcak gelişmeyecek vs diyip moralimi bozuyorlar çok mu erken verdim yiyecekleri anlamadım ki bebeğim biberon tutmuyor işe başladım en azından ben çıkıncaya kadar kahvaltı yemiş oluyor içim bi nebze rahat oluyor gece de ezmiyorum sürekli saat başı kalkıyor nerdeyse ne yapacağımı şaştım zaten işe gidiyorum diye moralim çok kötü bu baskı daha da kötüleştiriypr
G
Gülşen A.
12 Şubat 2026 20:02
Bende 5. Ayda tadımlara başladım bekleyeyim burada daha bebeğim 5 aylık bende çalışıyorum ama haftada 2 gün

Seda C.
12 Şubat 2026 20:26
Benim doktorum eti de balığı da herşeyi verin dedi bebeğimin 6 aylık kontorlündeyken. Bal salça tuz ve şeker dışında herşeyi verebilirsin yumurtanın tümünü deneyebilirsin beklemeye gerek yok demişti
D
Derya A. T.
12 Şubat 2026 20:56
Bebeğiniz her şeyi yiyor ne güzel, maşallah deyin kimselere de anlatmayın. Hele de kötü yorum yapanlara.

Ayşe V. ..
12 Şubat 2026 22:36
Valla ek gıdaya başlasan bir dert başlamasan bir dert bebek yiyorsa niye boyu kısa kalsın siz takmayın kafanıza yesin bebiş yarasın
L
Leyla E. A.
13 Şubat 2026 16:52
Seda hanım benım Dr da her şeyden tattır dedi ama iki öğün yeterli dedi sürekli bir meme reddimiz var bizim biberon da tutmuyor ek gıdayı da sevince veriyorum bende
L
Leyla E. A.
13 Şubat 2026 16:53
Teşekkür ederim derya hanım yiyor ama etraftakilerden etkileniyorum vallahi dağ başında bi mağaraya çıkıp bebeği büyütüp öyle gelesim var 😄
L
Leyla E. A.
13 Şubat 2026 16:54
Evet Ayşe hanım yiyor diye söyleniyorlar süt ve mamayı çok almıyor hani ek gıdaya başlamadan önce de mecburen de veriyorum bi taraftan

Seda C.
13 Şubat 2026 17:18
Seda hanım benım Dr da her şeyden tattır dedi ama iki öğün yeterli dedi sürekli bir meme reddimiz var bizim biberon da tutmuyor ek gıdayı da sevince veriyorum bende
L
Leyla E. A.
14 Şubat 2026 09:59
Besleyici şeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince teşekkür ederim
M
Merve K.
14 Şubat 2026 17:18
İlk 12 ay anne sütü veya formül mama ana besindir. 12. Aydan sonra sofra yemekleri ana besin olur.