Hastane Tipi Süt Sağma Makinası

106 görüntüleme
Merve K. .

Merve K. ..

24 Temmuz 2025 14:30
Merhabalar önümüzdeki ay işe başlayacağım için sağım yapmam gerekiyor evde elektrikli çiftli pompam var ama sağım gücünü yeterli bulmuyorum. Hastane tipi pompa kullanan var mı. Marka ve model tavsiyesi verirseniz çok sevinirim
Z

Zeynep E. O. ..

24 Temmuz 2025 14:35
Yeğenim yarık damak doğdugu icin ablam sadece sağarak besledi. Medelanın hastane tipini kiralıyordu. Çok memnundu.
Merve K. .

Merve K. ..

24 Temmuz 2025 14:36
Spectra’ nın medeladan daha yüksek basıncı varmış diye duydum ama kararsızım
A

Ayşe e.

25 Temmuz 2025 19:57
Peki nasıl kiralanıyor
Y

Yasemin S. ..

26 Temmuz 2025 12:18
İzmir bornovada ervo medikal var oradan kiralayabilirsiniz. İl dışı da kiralıyorlar bildiğim kadarıyla.süt arttırmak için kiraladım markası babyvacc 3100 modeli. Her emzirme sonrası 15er dk sağım yapıyorum.
S

Semra

26 Temmuz 2025 12:36
Ben 7 aydan beri sütümü sağim yapıyorum. Kullandığım pompa çift elektrikli lansinoh markadan ( kablo ile olan) Ben çok memnunum. Ama bir pompa iyi çalışması için pompa parçalarini 4 haftada bir değişiltirmen gerekiyor ( sadece göğüs aparati meme takildiği yer, valf). Ben bunları değiştiriyorum ve harika bir şekilde çalışıyor
Merve K. .

Merve K. ..

26 Temmuz 2025 14:11
Bende de lansinoh çiftli var çekim gücü çok düştü parçalarını değiştirmedim belki de ondandır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir