Hastane Seçimi

477 görüntüleme
K

Kübraaa

13 Ağustos 2026 22:05
Gebeligimde bazen aklımda soru işaretleri oluyor bunu gidermek için özel hastanede bir doktorda takipli olmak daha mı iyidir
Fatma A. U.

Fatma A. U.

13 Ağustos 2026 22:30
Ben bütün rakiplerimi şehir hastanesinde yaptırdım aklımda hiç soru işareti kalmadı hatta en ince ayrıntısına kadar anlattılar

Ama doğumumu özel hastanede olmak isterdim çok zordu
Elif T.

Elif T.

13 Ağustos 2026 23:14
7/24 ulaşmak istiyorsanız bence mantıklı ama seçimi iyi yapmak lazım çünkü bazı doktorlara o şekilde ulaşım olmuyor ne yazık ki bir de özel hastaneler de de hangi doktor denk gelirse doğum yaptırabiliyor değerlendirmeyi iyi yapmak lazım bu arada ben devlet hastanesinde doğum yaptım ve gebelik sürecim riskliydi
Damla B.

Damla B.

14 Ağustos 2026 00:10
30. Haftaya kadar devlete gittim sonrasında özele geçtim. Aklımdaki soruları veya bebekle ilgili anlık olan şeyleri sormak için özel doktor tercihi bence çok iyi. Öncesinde bebek hareketlerini hissedemediğim için devlet acile gitmiştim ve kötü bir deneyimdi sonra özele geçtim hemen. Doğum için de takipler için de çok rahat oluyor. Hemen ulaşabileceğini bilmek bile insanı rahatlatıyor.

Doğum için de özellikle yenidoğan yoğun bakımı olan hastahaneleri tercih etmek daha iyi. Tabiki inşallah bir sorun olmaz ama ben olası bir durum için böyle tercih ettim
K

Kübraaa

14 Ağustos 2026 03:21
Damla Beşir
30. Haftaya kadar devlete gittim sonrasında özele geçtim. Aklımdaki soruları veya bebekle ilgili anlık olan şeyleri sormak için özel doktor tercihi bence çok iyi. Öncesinde bebek hareketlerini hissedemediğim için devlet acile gitmiştim ve kötü bir deneyimdi sonra özele geçtim hemen. Doğum için de takipler için de çok rahat oluyor. Hemen ulaşabileceğini bilmek bile insanı rahatlatıyor.

Doğum için de özellikle yenidoğan yoğun bakımı olan hastahaneleri tercih etmek daha iyi. Tabiki inşallah bir sorun olmaz ama ben olası bir durum için böyle tercih ettim
Ben de böyle düşünüyorum artık teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir