Hastalıklar Sonrası İştahsızlık
77 görüntüleme
B
Begüm A.
18 Mart 2026 09:02
5,5aylık bebeğim önce bronşit oldu 6 gün hastanede yattık daha sonra aşı yaptırmış olmamıza rağmen hastanede kapmış olma ihtimalimiz yüksek rota virüsüne yakalandık hafif atlattı ama hiç beslenmek istemedi o yüzden 4 gün hastanede yattık,yeni yeni toparlanmaya başladık şu an ama bebeğim bu hastalıklardan sonra asla beslenmek istemiyor ağzını açmıyor uyanıkken uyku arasında ne verdim o bazen onda bile istemiyo çişli bez azaldı karnının doymadığına eminim ama açlıktan hiç ağlamadı süt mü istemiyor zaten alerjisi de var ben ne yapacağımı şaşırdım artık bir fikri olan veya aynı durumda olup ne yaptığını söyleyen olursa çok sevinirim…
M
Melda E.
18 Mart 2026 09:07
çok geçmiş olsun, yaşadığınız durum hastalıktan dolayı mı bilmiyorum ama benim bebeğim de 5,5 aylık normalde her emzirmede 2 memeyi de içerdi ancak son 1 haftadır tek memeyi içiyor o da zoraki gibi kısa sürüyor. Ben sık vermeye çalışıyorum çünkü normalde 2 memeyi içip doyuyorsa şimdi doymuyordur diye düşünüyorum ama bu sefer de ağzını açmıyor kendini geriye doğru atıyor demekki tok aslında bebek emin değilim. belki de gelişimin bir parçası istediği zaman kendi istediği miktarda içecek
B
Begüm A.
18 Mart 2026 09:09
çok geçmiş olsun, yaşadığınız durum hastalıktan dolayı mı bilmiyorum ama benim bebeğim de 5,5 aylık normalde her emzirmede 2 memeyi de içerdi ancak son 1 haftadır tek memeyi içiyor o da zoraki gibi kısa sürüyor. Ben sık vermeye çalışıyorum çünkü normalde 2 memeyi içip doyuyorsa şimdi doymuyordur diye düşünüyorum ama bu sefer de ağzını açmıyor kendini geriye doğru atıyor demekki tok aslında bebek emin değilim. belki de gelişimin bir parçası istediği zaman kendi istediği miktarda içecek
M
Melda E.
18 Mart 2026 09:12
Teşekkürler,ben de ortada bir sebep olmadığı için hastalığa bahane buluyor da olabilirim ,umarım dediğiniz gibi gelişimin bir parçasıdır çünkü hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor artık
B
Begüm A.
18 Mart 2026 09:18
Evham yapmak istemiyorum doymasa bi şekilde belli eder heralde çocuk diyorum ama bir soru işareti de kalıyor. 10 gün sonra kontrolü var zaten kilo alımından anlaşılır:)
B
Billur O.
18 Mart 2026 09:25
Zaten minyon bir bebek benimki bu ay hiç ümidim yok açıkçası umarım sizinki almıştır 🙏
M
Merve
18 Mart 2026 09:28
Begüm hanım sizin aylarınızda genelde bebekler bi biberon/meme reddi yapıyor beslenmek istemiyorlar bende yaşadım ve çok yaşayan okudum burada. Hastalık sizin için ekstra bir durum olmuş
Ben bir kaç doktora götürdüm kan değerlerine bakıldı demiri artırıldı damla olarak eksikliği iştahsızlık yaparmış benim bebeğim sadece mama ile beslenen bir bebekti ben şırınga ile besledim oyunlar oynayarak fark ettirmeden çok yediğini o şekilde besledim yoksa dediğiniz gibi açtı bir kaç gün açlıktan gece 10-20 dakikada bir uyanıyor bir yudum alıp tekrar uyumak istiyordu süreç çok çok yıpratıcıydı sizi çok iyi anlıyorum şu an
Sizde sütünüz var ise sağıp şırınga ile besleyebilirsiniz doyduğundan emin olursunuz
Ben bir kaç doktora götürdüm kan değerlerine bakıldı demiri artırıldı damla olarak eksikliği iştahsızlık yaparmış benim bebeğim sadece mama ile beslenen bir bebekti ben şırınga ile besledim oyunlar oynayarak fark ettirmeden çok yediğini o şekilde besledim yoksa dediğiniz gibi açtı bir kaç gün açlıktan gece 10-20 dakikada bir uyanıyor bir yudum alıp tekrar uyumak istiyordu süreç çok çok yıpratıcıydı sizi çok iyi anlıyorum şu an
Sizde sütünüz var ise sağıp şırınga ile besleyebilirsiniz doyduğundan emin olursunuz
B
Begüm A.
18 Mart 2026 10:08
Benim bebeğim de RSV geçirdi ve hala iştah düzelmedi hastalıktandır sıkmayın caninizi birkaç hafta sürüyormuş etkisi doktor öyle söyledi en son düzelecek olan iştahtır dedi
B
Begüm A.
18 Mart 2026 10:09
Begüm hanım sizin aylarınızda genelde bebekler bi biberon/meme reddi yapıyor beslenmek istemiyorlar bende yaşadım ve çok yaşayan okudum burada. Hastalık sizin için ekstra bir durum olmuş
Yükleniyor...