Hastalık Rakibine Notları Ekliyorum Ama Göndermiyor . Formda Eksiklik Bıramayın Diyor Ama Ben Eksizsiz Dolduruyorum . Fotoğrafı Yollamış Ama Notları Yollamamış . Notları Nasıl Yollayabilirm Yardımcı Olur Musunuz
54 görüntüleme
A
Ayşegül ..
27 Mart 2026 01:28
Uygulamaya hastalık ekleme

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye28 Mart 2026 02:25
Hastalık Kaydı Ekleme Sorunu ile Karşı Karşıyasınız
Uygulamada hastalık kaydı eklemekte sorun yaşıyorsunuz. Formu eksiksiz doldurduğunuza emin olmanıza rağmen "eksiklik bıraktınız" uyarısı alıyorsunuz.
Sorunu Çözmek için Aşağıdaki Adımları Dene:
1. Formu Tekrar Doldurun: Tüm alanları dikkatlice doldurduğunuzdan emin olun.
2. Fotoğraf Ekleyin: Fotoğraf eklemeyi denediniz mi? Fotoğraf olmadan kayıt eklenemiyor olabilir.
3. Not Kısmını Kontrol Edin: Not kısmına çok uzun yazı yazmış olabilirsiniz. Yazınızı kısaltmayı deneyin.
4. Uygulamayı Güncel Tutun: Uygulamanızın güncel olduğundan emin olun.
5. Teknik Destek ile İletişime Geçin: Sorun devam ederse, uygulamanın teknik destek ekibi ile iletişime geçin.
Ekleme İşlemi Başarılı Olursa, Notlarınızı Göndermeyi Unutmayın!
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uygulama Ateş
2. Hastalık Kaydı Hata Veriyor
3. Yorumu Okuyamıyorum
Uygulamada hastalık kaydı eklemekte sorun yaşıyorsunuz. Formu eksiksiz doldurduğunuza emin olmanıza rağmen "eksiklik bıraktınız" uyarısı alıyorsunuz.
Sorunu Çözmek için Aşağıdaki Adımları Dene:
1. Formu Tekrar Doldurun: Tüm alanları dikkatlice doldurduğunuzdan emin olun.
2. Fotoğraf Ekleyin: Fotoğraf eklemeyi denediniz mi? Fotoğraf olmadan kayıt eklenemiyor olabilir.
3. Not Kısmını Kontrol Edin: Not kısmına çok uzun yazı yazmış olabilirsiniz. Yazınızı kısaltmayı deneyin.
4. Uygulamayı Güncel Tutun: Uygulamanızın güncel olduğundan emin olun.
5. Teknik Destek ile İletişime Geçin: Sorun devam ederse, uygulamanın teknik destek ekibi ile iletişime geçin.
Ekleme İşlemi Başarılı Olursa, Notlarınızı Göndermeyi Unutmayın!
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uygulama Ateş
2. Hastalık Kaydı Hata Veriyor
3. Yorumu Okuyamıyorum
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...