Hastalık Ne Yapacağımı Bilmiyorum

236 görüntüleme
Z

Zeynep O. ..

10 Haziran 2026 20:15
Merhabalar . Bebeğim yaklaşık 1 haftadır burnu gündüz ara ara akıyor hapsiriyor gece tıkanıyor serum fizyolojik ile açıyorum ama hala iyileşme sağlanamadk bende aynı şekilde burnum akıyor boğazım hafif ağrıyor. Bebeğim çok terliyor ben Adana'da yaşıyorum malum klimaları açtık galiba ona da. Ana da çarptı. Tekrar kapatitm bı süredir ama bulunduğum yerde sinek vs çok fazla var pencere açamıyorum klima da zaten hastalandik acamaz oldum ama kapılar pencereler kapalı uyuyamiyrouz böylece sıcak da da. Hala da iyilesemedik zaten napicagiz bilmiyorum fikri olan varmı ?
M

Melike M.

10 Haziran 2026 20:23
Bizde Adanadayız benim bebeğimde ilk zamanlar burnu akıyordu ama ben çözümü pencere açıksa sinek kovu 3 saatte bir sürüyorum yada klimanın altında yatacaksak uzun kollu ince tulumları var onları giydiriyorum
Z

Zeynep O. ..

10 Haziran 2026 20:25
Melike Molla
Bizde Adanadayız benim bebeğimde ilk zamanlar burnu akıyordu ama ben çözümü pencere açıksa sinek kovu 3 saatte bir sürüyorum yada klimanın altında yatacaksak uzun kollu ince tulumları var onları giydiriyorum
Pencereyi açamıyorum tel var ama yine de ufak sinekler yakan türü şeyler giriyor karsimiz sagimiz solumuz hep tarla olduğu icin bu sekilde de boguluyoruz sıcaktan. Klimayı açtım ama uzun kollu da giydirdim yine de çarptı bize. Sinek kov sinek ilacı markası mi
M

Melike M.

10 Haziran 2026 20:30
Siveno marka alıyorum ben sinek kovu.Çok memnunuz her yaz alırım bittikçe alıyoruz.Deneyin bence etkili baya bi.Bir tık daha kalın giydirin siz o zaman klima altında.Yada iyileşene kadar sinek kovla idare edip sonra klimada kalın giydirip yatırın
Z

Zeynep O. ..

10 Haziran 2026 20:33
Melike Molla
Siveno marka alıyorum ben sinek kovu.Çok memnunuz her yaz alırım bittikçe alıyoruz.Deneyin bence etkili baya bi.Bir tık daha kalın giydirin siz o zaman klima altında.Yada iyileşene kadar sinek kovla idare edip sonra klimada kalın giydirip yatırın
Tamamdır teşekkür ederim 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir