Hastalık Ciğerlerine mi İndi

131 görüntüleme
Sevinç K. Ö.

Sevinç K. Ö.

22 Şubat 2026 15:23
İki aylık bebeğime bizden hastalık geçti ateşi yok ama öksürük ve balgamı var. Doktoruyla konuştum Burun yıkama yapıyorum, nebülizatörle serum fizyolojik buharı veriyorum sırtına pat pat yapıp balgamını attırmaya çalışıyorum ama gece balgamdan tıkandı resmen sonrasında nefes alış verişi değişti, içi dolu dolu gibi. Başka ne yapabilirim
T

Tuğba B. ..

22 Şubat 2026 15:30
Dr götürün bence çok küçük hastanede müdahele edilsin
T

Tuğba Y.

22 Şubat 2026 15:36
Biz de yaşadık eğer burun yıkama yaptığın halde hırıltısı varsa ciğerlerne inme olasılığı yüksek doktora gitmelisin ciğerleri dinlenmeli
Sevinç K. Ö.

Sevinç K. Ö.

22 Şubat 2026 15:38

Tuğba Beyazgül

Dr götürün bence çok küçük hastanede müdahele edilsin

Teşekkür ederim Acile gidiyoruz şuan
Sevinç K. Ö.

Sevinç K. Ö.

22 Şubat 2026 15:39

Tuğba Yücel

Biz de yaşadık eğer burun yıkama yaptığın halde hırıltısı varsa ciğerlerne inme olasılığı yüksek doktora gitmelisin ciğerleri dinlenmeli

Evet biraz geçiyo gibi sonra yine devam ediyor şuan acile götürüyorum
T

Tuğba Y.

22 Şubat 2026 15:45
Çok geçmiş olsun şimdiden inşallah iyi haberlerle dönersiniz korkmayın bizde yaşadık atlattık şükür siz de kolay atlatırsınız
Sevinç K. Ö.

Sevinç K. Ö.

22 Şubat 2026 16:02

Tuğba Yücel

Çok geçmiş olsun şimdiden inşallah iyi haberlerle dönersiniz korkmayın bizde yaşadık atlattık şükür siz de kolay atlatırsınız

İnşallah çok sağolun 🙏🏻
T

Tuğba Y.

22 Şubat 2026 21:51
Nasıl oldu bebeğiniz merak ettim doktor ne dedi
Sevinç K. Ö.

Sevinç K. Ö.

22 Şubat 2026 22:18

Tuğba Yücel

Nasıl oldu bebeğiniz merak ettim doktor ne dedi

Yatış verdi maalesef, ciğerlerine nüksetmiş biraz
T

Tuğba Y.

22 Şubat 2026 23:30
Çok geçmiş olsun bebekler biraz ağır atlatıyor hastalıkları 2-3 güne toparlar bizim de yatış olmuştu sık sık burun yıkama yapın o balgamı kakasıyla atabiliyor balgam mideye hızlıca gitsin ki kakasından çıkarıp hemen iyileşsinn
Sevinç K. Ö.

Sevinç K. Ö.

22 Şubat 2026 23:32

Tuğba Yücel

Çok geçmiş olsun bebekler biraz ağır atlatıyor hastalıkları 2-3 güne toparlar bizim de yatış olmuştu sık sık burun yıkama yapın o balgamı kakasıyla atabiliyor balgam mideye hızlıca gitsin ki kakasından çıkarıp hemen iyileşsinn

İnşallah çok sürmez bizim de, çok teşekkür ederim sorduğunuz için 🌸
T

Tuğba Y.

22 Şubat 2026 23:38
Geçmiş olsun 💐💐

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir