Hastalık
72 görüntüleme
B
Betül D.
19 Mayıs 2026 22:08
3.5 aylık küçük oğlum [3.hastalığı](3.hastalığı) başladı artık çok yoruldum abisi sürekli hastalanıyor ve direkt ona da bulaşıyor ne kadar dikkat etmeye çalışsam da olmuyor. Dün geceden beri burun akıntısı var şuanda da sürekli uyanıyor. Yok mu bunun bi çaresi çok bunaldım ağlamak istiyorum sürekli gerçekten. Büyük oğlum 3 yaşına kadar olmadığı kadar çok hasta oldu şu son 3 ayda. Babası sigaraya başladı onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Geceleri büyükle ben ilgilenirdim üstünü açınca örtedim şimdi onunla babası ilgilenmek zorunda kaldığı için bunlara da dikkat etmiyor ama olan bana ve küçüğe oluyor. Serumla burun yıkamaktan onu sürekli ağlatmaktan burun tıkanıkken ememesinden çok ama çok yorulduuum

Göktenur B.
19 Mayıs 2026 22:19
Oğlum yenidoğdu dönem de büyük oğlumla ikisini doktora götürmüştüm büyük oğlum 5 yaşında okula baslicak da çocuk doktoru bize grip aşısı önermişti okul döneminde çok fazla hastalanıyor çocuklar gerçekten de öyle bebeklerde ağır geçiyor hastalık demişti bağışıklığı güçlendirmeye çalışın tam geçiş mevsimi birde grip aşısının düşünün bi
B
Betül D.
20 Mayıs 2026 15:44
Oğlum yenidoğdu dönem de büyük oğlumla ikisini doktora götürmüştüm büyük oğlum 5 yaşında okula baslicak da çocuk doktoru bize grip aşısı önermişti okul döneminde çok fazla hastalanıyor çocuklar gerçekten de öyle bebeklerde ağır geçiyor hastalık demişti bağışıklığı güçlendirmeye çalışın tam geçiş mevsimi birde grip aşısının düşünün bi

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 15:46
Peki etkisi oldu mu bunu hiç düşünmemiştim yan etkisi vs oldu mu

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 15:47
Peki etkisi oldu mu bunu hiç düşünmemiştim yan etkisi vs oldu mu
Yükleniyor...