Hastalık

72 görüntüleme
B

Betül D.

19 Mayıs 2026 22:08
3.5 aylık küçük oğlum [3.hastalığı](3.hastalığı) başladı artık çok yoruldum abisi sürekli hastalanıyor ve direkt ona da bulaşıyor ne kadar dikkat etmeye çalışsam da olmuyor. Dün geceden beri burun akıntısı var şuanda da sürekli uyanıyor. Yok mu bunun bi çaresi çok bunaldım ağlamak istiyorum sürekli gerçekten. Büyük oğlum 3 yaşına kadar olmadığı kadar çok hasta oldu şu son 3 ayda. Babası sigaraya başladı onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Geceleri büyükle ben ilgilenirdim üstünü açınca örtedim şimdi onunla babası ilgilenmek zorunda kaldığı için bunlara da dikkat etmiyor ama olan bana ve küçüğe oluyor. Serumla burun yıkamaktan onu sürekli ağlatmaktan burun tıkanıkken ememesinden çok ama çok yorulduuum
Göktenur B.

Göktenur B.

19 Mayıs 2026 22:19
Oğlum yenidoğdu dönem de büyük oğlumla ikisini doktora götürmüştüm büyük oğlum 5 yaşında okula baslicak da çocuk doktoru bize grip aşısı önermişti okul döneminde çok fazla hastalanıyor çocuklar gerçekten de öyle bebeklerde ağır geçiyor hastalık demişti bağışıklığı güçlendirmeye çalışın tam geçiş mevsimi birde grip aşısının düşünün bi
B

Betül D.

20 Mayıs 2026 15:44
Göktenur Bektaş
Oğlum yenidoğdu dönem de büyük oğlumla ikisini doktora götürmüştüm büyük oğlum 5 yaşında okula baslicak da çocuk doktoru bize grip aşısı önermişti okul döneminde çok fazla hastalanıyor çocuklar gerçekten de öyle bebeklerde ağır geçiyor hastalık demişti bağışıklığı güçlendirmeye çalışın tam geçiş mevsimi birde grip aşısının düşünün bi
Peki etkisi oldu mu bunu hiç düşünmemiştim yan etkisi vs oldu mu
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 15:46
Betül Demir
Hiç olmadı yan etkisi bize çocuk doktoru tavsiye etmişti mantıklı geldi banada çünkü oğlum okula başladığında kardeşi daha yeni doğmuştu o dönem hastalanmışti ikiside o sayede önerdi kışı sıkıntısız geçirdik şükür gene okul öncesi yaptırmayı düşünüyorum ben
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 15:47
Betül Demir
Büyük oğluma yaptırmıştım bu arada küçük oğlum daha 1 aylık felandi o zaman zaten abisinden bulaşıcak en fazla bu sene ikisinede düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir