Hastalık

80 görüntüleme
M

Meryem A. ..

13 Mayıs 2026 16:13
Oğlum 10 aylık burun akıntısı var serum fizyolojikle açıyorum. Bugün doktora götürdüm boğazı şişmeye başlamış dedi. (Acilden girdik çocuk doktoru yoktu) antibiyotik yazdı ama kullanmak istemiyorum oda zaten yazarken pek meyilli değilim dedi. Ateşi yok. Ne yapabilirim ?
H

Hg.g

13 Mayıs 2026 17:13
Başka doktora götür
R

Rabia D.

Premium Üye
13 Mayıs 2026 17:45
Vallahi ben o hatayı yaptım şu an Sürünüyorum diyebilirim tahlil vermeden antibiyotik kullandım ateş indi enfeksiyon viral miydi yoksa bakteriyel miydi bilmiyorum beşiği iğne yazmış dördünü kullandık beşinciyi kullansak mı kullanmasak mı bilemedik 3.04 doktor görüşü aldık hepsi farklı bir şey söylüyor sizin yerinizde olsam tahlil vermeden antibiyotik başlamazdım CRP yüksek ise antibiyotik başlardım
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

13 Mayıs 2026 17:53
Ballı zerdeçalli şu portakal suyu gibi şeyler icirin boğazı rahatlar
M

Meryem A. ..

13 Mayıs 2026 17:59
M.ş
Başka doktora götür
Başka doktor var sanki zaten olsa burda sormam köy vari bi yerdeyim
M

Meryem A. ..

13 Mayıs 2026 18:00
Ayşe Vural
Ballı zerdeçalli şu portakal suyu gibi şeyler icirin boğazı rahatlar
19 ay diye yanlış yazmış 10 aylık oğlum
M

Meryem A. ..

13 Mayıs 2026 18:00
Rabia Dursun
Vallahi ben o hatayı yaptım şu an Sürünüyorum diyebilirim tahlil vermeden antibiyotik kullandım ateş indi enfeksiyon viral miydi yoksa bakteriyel miydi bilmiyorum beşiği iğne yazmış dördünü kullandık beşinciyi kullansak mı kullanmasak mı bilemedik 3.04 doktor görüşü aldık hepsi farklı bir şey söylüyor sizin yerinizde olsam tahlil vermeden antibiyotik başlamazdım CRP yüksek ise antibiyotik başlardım
Çok geçmiş olsun
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

13 Mayıs 2026 18:02
Meryem Arslan
19 ay diye yanlış yazmış 10 aylık oğlum
Bal olmaz o halde ama portakal suyu çok faydalı oluyor onu verebilirsiniz ılık suya azcik pekmez koyup onu da icirebilirsiniz üşütmüstür Dr da çok gerek görmemis boşuna kullanmayın isterseniz bir deneyim ateş falan da yoksa birşey olmaz diye düşünüyorum
M

Meryem A. ..

13 Mayıs 2026 18:05
Ayşe Vural
Bal olmaz o halde ama portakal suyu çok faydalı oluyor onu verebilirsiniz ılık suya azcik pekmez koyup onu da icirebilirsiniz üşütmüstür Dr da çok gerek görmemis boşuna kullanmayın isterseniz bir deneyim ateş falan da yoksa birşey olmaz diye düşünüyorum
Ateşi yok evet. Teşekkür ederim
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

13 Mayıs 2026 18:06
Meryem Arslan
Ateşi yok evet. Teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
H

Hg.g

13 Mayıs 2026 18:09
Yani acil doktorlarına güvenme o açıdan dedim en azından çocuk doktoru görsün
H

Hg.g

13 Mayıs 2026 18:10
Sağlık ocağına gidip sor orasıda aynı söylüyor mu bak belki iyi bir hekime denk gelirsin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir