Hastalık

40 görüntüleme
B

Betül D.

17 Nisan 2026 19:50
Bu illet hastalıktan yıldım artık oturup ağlamak istiyorum 35 günlükken abisinden bulaştı burun akıntısı öksürük. Antibiyotik ve ventolin cortair kullandık geçmişti çok şükür şuan iki buçuk aylık yine aynı şeyler burun akıntısı hırıltı ve öksürük var. Bu hastalığı hastaneye gitmeden antibiyotik siz evde serumla buharla atlatan var mı. Yine hastaneye gidip gereksiz röntgen çektirmek ilaç kullanmak istemiyorum
Buse Ç.

Buse Ç.

17 Nisan 2026 20:38
Betül hanım, benim oğlum 4 aylık aynı şekilde 14 günlükken ilk kez grip oldu 4 ay içinde 3 kere maalesef aynı şeyi yaşadık. En sonuncuda bende tekrar kan verip röntgen çektirip bebeğime acı çektirmek istemedim günde en az 3 kere burnunu açıyorum, sabah öğle akşam ventolin akşam üstü cortair veriyorum. 4 gün sonunda iyi oldu şükür ama doktorum göğüste çekilme durumunu takip etmemi söyledi öyle bir durum yaşamadığım için hastaneye gitmedim. Çok ileri öksürük nefes darlığı göğüste içe çekilme görürseniz gidin tabi ama. Çok geçmiş olsun.
B

Betül D.

17 Nisan 2026 20:45
Anladım ben de şuan için aynı şeyleri yapıyorum ama çok küçük olduğu için korkuyorum. Dr lar ciğere iner zatüre olur yoğun bakımda yatar diyolar korkutuyolar açıkçası. Yoğun bakımda yatacağına röntgen çekilsin antibiyotik kullansın bari diyorum. Ama şuan doktora gitmeyi kızamık salgını varmış o yüzden de istemiyorum
Buse Ç.

Buse Ç.

17 Nisan 2026 20:55
Allah korusun tabi o noktaya gelene kadar duracak halimiz yok dediğiniz gibi hastaneye gidince de etraftan nasıl bir virüs kapılacak belli değil. En mantıklısı bebeğimizin semptomlarını takip etmek. Ben hastaneden önce bir aile hekimine götürüp mutlaka ciğerlerini dinletiyorum bu arada. Hastanelere göre daha korunaklı ilk etapta.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir