Hasta Olur mu

80 görüntüleme
G

Gül Ş.

29 Mayıs 2026 21:19
8 aylık bebeğim var tatile gelmiştik hava 26 derece bugün denizden gelince yıkayıp yatırdım ince tulum giydi evin derecesi de 28 oldu camları açtım ama esiyor biraz sırtı ve ensesi soğuktu terleyip soğudundiye düşünüp üstünü değiştirdim normalde uyurken uyanırdı hiç uyanmadı 1 saat oldu hala ense sırt kafa kısmı soğuk ateşi yok 36.5 elleri ve ayakları sıcak göğsü de normal ne yapmalıyım fazla mı kuruntu yapıyorum
A

Ayşe H. B.

29 Mayıs 2026 21:33
Tatilin keyfini çıkarın diye uyanmamış bebiş, ama biz anneler dediğiniz gibi hep bir şey olur mu diye tetikteyiz. Olmayacağı varsa da düşüncelerle çağırıyoruz onları. Ben yapamıyorum ama çok da düşünmeyin bahsettiğiniz her şey normal çok şükür. Serin olsun ama esmesin. Rüzgardan hasta olur çocuk diyor büyükler. Allah’ın izniyle bir şey olmaz . İyi tatiller
G

Gül Ş.

29 Mayıs 2026 21:38
Ayşe Hülda Bayraktar
Tatilin keyfini çıkarın diye uyanmamış bebiş, ama biz anneler dediğiniz gibi hep bir şey olur mu diye tetikteyiz. Olmayacağı varsa da düşüncelerle çağırıyoruz onları. Ben yapamıyorum ama çok da düşünmeyin bahsettiğiniz her şey normal çok şükür. Serin olsun ama esmesin. Rüzgardan hasta olur çocuk diyor büyükler. Allah’ın izniyle bir şey olmaz . İyi tatiller
Çok teşekkür ederim. Ne yapsam bilemedim ense sırtı soğuk ısıtamadım hava da çok sıcak terler soğur hasta olur diye korkuyor tabi insan alışık olmayınca, inşallah olmaz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir