Haşimato Hipotroidi

549 görüntüleme
N

Nazlı A.

10 Ağustos 2026 01:09
Merhabalar doğum yapalı 5 ay olucak hipotiroidim vardı haşimatoya döndü zaten lohusalıkta stres yaşıyordum fakat şimdi haşimatomda çıkınca iyice içim daralıyor strese girince böyle karnım içim yanıyor başırsakları. Hareketleniyor ishale çeviriyor çarpıntım ve iç daralmam çok fazla oluyor ha geçti diyorum en ufak bişeyde beni tetikliyor gerçekten hayat kalitemi etkiliyor offf tek benim böyleyim ya düzenli olarak ilacımıda içiyorum ama imdat nolur yardım edin fikir verin bana
Y

Yasemin K. ..

10 Ağustos 2026 01:14
Öncelikle geçmiş olsun emin olun Yanlız değilsiniz bana doktor çarpıntın olunca gel tekrar muayene edelim demişti
N

Nazlı A.

10 Ağustos 2026 01:15
Of ben daha öncesinde gittim muayne oldum bişey çıkmadı ama o zaman Haşimato yoktu şurada gerçekten oturdum ağliyorum Allah herkese yardım etsin
G

Gökçin N.

10 Ağustos 2026 08:53
Değerleriniz normalse sizi bu kadar ve bu şekilde etkilememeli . Ben 15 yıldır hashimoto teşhisi ile ilaç kullanıyorum. Bahsettiğiniz şeyler yok, ama değerim normal. Başka bir sebep olabilir. Lohusalık farklı bir dönem.
Hatice N.

Hatice N.

10 Ağustos 2026 09:39
Bence sitrese bağlı biraz psikolojik bir sıkıntı yaşıyor gibisiniz benim panik atağım var daha çok panik atak da oluyor bu anlattıklarınız birebir tabi bunun kararını ben veremem ama doktorunuz değerleriniz normal diyorsa doğum yapalıda çok bir süre olmamış zaten bir psikolojik destek alın derim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir