Hanımlar Lütfen Yardımm 🚨

164 görüntüleme
Selcan Y.

Selcan Y.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 15:42
Bebeğim 6.ayında alt iki dişini sorunsuz bir şekilde çıkardı, şimdi 7 aylık ve üst dişler onu zorluyor sanırım. Sürekli sol kulağını çekiştiriyor ve ağlıyor.

Tetagil granül ve eczaneden aldığım jeli kullanıyorum ama bana önerebileceğiniz başka neler var lütfen söyleyin 😢 O ağladıkça bende dayanamaz hale geldim
Tay

Tay

16 Temmuz 2026 15:48
Ben o söylediğininiz kullandım jel olanı kullandım sonra karanfilli kür yaptım o daha çık iyi geldi 6 tane kafanfili ezdım 2corba kası zeytın yağ koydum beklettim her sızlandığında sürdüm ben dolapda bekletmedim dolaba koyunca donuyordu nedense onu deneyin daha iyi
Selcan Y.

Selcan Y.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 16:05
Tay
Ben o söylediğininiz kullandım jel olanı kullandım sonra karanfilli kür yaptım o daha çık iyi geldi 6 tane kafanfili ezdım 2corba kası zeytın yağ koydum beklettim her sızlandığında sürdüm ben dolapda bekletmedim dolaba koyunca donuyordu nedense onu deneyin daha iyi
Allah razı olsun deneyeceğim kesinlikle 🥹
N

Nur ..

16 Temmuz 2026 16:09
Sütünüzü sağıp dondurun ya da diş kaşıyıcısını buzdolabında bekletip verin soğuk uygulamalar çok iyi geliyo bebişlerin dişlerine
A

Aslıhan G.

16 Temmuz 2026 16:41
Tetagil değilde osanit denemenizi tavsiye ederim tetagil 6. Aya kadar 6. Ay sonrası osanit daha etkil . Bir de zeytinyağı karanfil kürü rahatlatıyor . Ben eline pırasa veya taze soğan veriyordum kemirmesi için hem soğanlı bitkiler ağrıyı azaltıyor hem de kemirirken dişleri kaşıyor :)
Tay

Tay

16 Temmuz 2026 17:53
Selcan Yılmaz
Allah razı olsun deneyeceğim kesinlikle 🥹
Amin hepimizden
Selcan Y.

Selcan Y.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 19:00
Nur 🌸
Sütünüzü sağıp dondurun ya da diş kaşıyıcısını buzdolabında bekletip verin soğuk uygulamalar çok iyi geliyo bebişlerin dişlerine
Maalesef ki sütüm yok 😭 jel kaşıyıcıları veriyorum ama hemen geri yere atıyor 😔
Selcan Y.

Selcan Y.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 19:01
Aslıhan Giray
Tetagil değilde osanit denemenizi tavsiye ederim tetagil 6. Aya kadar 6. Ay sonrası osanit daha etkil . Bir de zeytinyağı karanfil kürü rahatlatıyor . Ben eline pırasa veya taze soğan veriyordum kemirmesi için hem soğanlı bitkiler ağrıyı azaltıyor hem de kemirirken dişleri kaşıyor :)
Elimde Tetagil vardı ama yarın hemen Osanit alacağım 😔
N

Nur ..

16 Temmuz 2026 19:54
Selcan Yılmaz
Maalesef ki sütüm yok 😭 jel kaşıyıcıları veriyorum ama hemen geri yere atıyor 😔
:( benim bebeğimin de üst dişi çıkıyo çok huzursuz olursa falan ağrı kesici şurup veriyorum ya
Elif T.

Elif T.

16 Temmuz 2026 20:40
Merhaba ek gıdaya başladınız değil mi?
H

Hatice A.

16 Temmuz 2026 21:09
Zeytinyağının içine bir kaç diş sarımsak ezip bir gece bekletip onunla diş etlerini masaj yapabilirsiniz. Buzdolabında bekletin karışımı.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir