Hanımlar Bir Sorum Var

151 görüntüleme
A

Ayşe G.

8 Şubat 2026 22:56
kızım doğduğunda göz kapaklarında kırmızı lekeler vardı doğum lekesi mi hemanjiyom mu travma kaynaklı mı bilemedik hiç yaşayan var mı?
Merve K. .

Merve K. ..

8 Şubat 2026 23:09
Evet bizde de vardı zamanla kayboluyor merak etmeyin bizim ki 3. Ayında tamamen gitmişti
A

Ayşe G.

8 Şubat 2026 23:10
ya peki nasıldı tam olarak sizdeki
B

Burcu000

8 Şubat 2026 23:52
Benim kızımda da var göz kapaklarında zaman zaman kayboluyo
Merve K. .

Merve K. ..

9 Şubat 2026 00:01

Ayşe Güneş

ya peki nasıldı tam olarak sizdeki

Bizimkimizde kırmızı leke şeklinde küçük ince sinirler vardı bende baya merak etmiştim hatta çevremkiler ayy melekler öpmüş oralardan diyorlardı😄 çoğu bebişte oluyormuş zaten öyle geçer endişelenmeyin
A

Ayşe G.

9 Şubat 2026 00:47
yaa inşallah hemanjiyom falan dediler hematoloji ye gitmedim henüz de görmeyi engeller yazıyo ödüm koptu
Merve K. .

Merve K. ..

9 Şubat 2026 01:03
İçiniz rahat etmeyecekse tabi bir gösterin en azından kafanız rahat olur
C

Cansu ..

9 Şubat 2026 02:45
Benim oğlumda da var göz kapağında üç tane benek şeklinde kırmızılık ama daha gotmedi 3 ay olmaya yaklaştık
E

Emel

9 Şubat 2026 03:38
Evet benim oglum da vardi buyukler leylek opucugu ya da melek opucugu dermis sol gozundekiler gecti ama sag gozunde hala var suan 9 aylıgız bazı bebeklerde kalıcı olabilirmis buyuk ihtimalle boyle bir seydir endiselenmeyin beni de doktor basta cok korkutmustu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir