Hangi Marka Demir Takviyesi Güvenilir

171 görüntüleme
M

Merve

31 Ocak 2026 10:07
Arkadaşlar ocean kullanıyorduk fakat içeriğinin temiz olmadığını öğrendim ve demir oranını çok yükseltmedi açıkçası güvenilir temiz içerikli bebeğe dokunmayan bir marka tavsiyesi önerebilir misiniz? Osman hoca instagramda var dedi fakat ben önerdiği markayı bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Afranur K.

Afranur K.

31 Ocak 2026 10:12
Osman hocayı bilmiyorum ama eczacımız bize sidefer verdi. Doktorumuz bir marka önermişti bizim ama eczacımız çok eski bi aile dostumuz kendisi içeriği temiz olduğu için sideferi kullanmamızı tavsiye etmişti ki aynı zamanda kabızlık vs. Durumları da yaşatmadı bize. Araştırmanızı öneririm.
B

Büşra T.

31 Ocak 2026 11:08
Bestıron kullanıyorum ben
B

Büşra T.

31 Ocak 2026 11:09
Zeytinyağı var içinde
G

Gökçin N.

31 Ocak 2026 11:25
Bestiron
H

Hilal K.

31 Ocak 2026 12:00
Bestiron günde kaç damla kullanmamız gerekiyor ?bebeğin kilogram başına 2 damla diyen de var 1 damla diyende
E

Esra B. ..

31 Ocak 2026 12:02
Bize de doktorumuz bestiron önerdi kilo başına 1damla şeklinde kullanmamızı söyledi
H

Hazal G. ..

21 Şubat 2026 01:14
Birsey sorabilirmiyim oglum2 yasinda ferritin 8 cikdi demir eksikligi drdi doktor devlete bagli birdemir ilaciyazdj ama leke falan yapar tadi kotu vs dedi doktoreczaneden alabilirsiniz parali dedi eczacida sidefer onerdi oglum 14 kilo gunde 5 damla dedj kilo basi 1ml olmasi gerekmiyormu yardimci olurmusunjz 5 damla cok az degilmiki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir