Hangi Mamayı Kullandınız? Kullanacaksınız?

206 görüntüleme
C

Ceren ..

15 Eylül 2025 09:55
Merhaba, doğumdan sonra olurda mama vermek durumunda kalırsak hangi mamayı önerirsiniz? Dr önerileri aldınız mı bu konuda
D

Damla B.

15 Eylül 2025 10:03
Ben hipp kullandım birkaç sefer ama düzenli değildi
H

Hüsna N. E.

15 Eylül 2025 10:03
Ben sma optipro aldım bebeğim ilk iki gün içti sonra içmedi golden goat içti, hipp organic combiotic içti, aptamil prosyneo içti, bebelac gold da denedim içti. Şu an 6.ayı bitecek golden goat kullanıyorum uzun zamandır. Doktorlar deneyerek bulabilirsin dedi bebeğin sevdiğini ya da gaz yapmayanını
S

Selen K. B.

15 Eylül 2025 10:07
Aptamil kullandım 2 ay memnundum, iyi kilo aldırdı
M

Melike g.

15 Eylül 2025 10:26
Ben hipp kullandım hala da kullanıyorum 8 aylık olduk aptamil sma da kullandım reddetti bebeğim bebeğin isteğine göre oluyor birazda
E

Esmahan K.

15 Eylül 2025 10:52
Biz hipp kullandık, hastanede de hipp vermişlerdi hala daha hipp combiotic kullanıyoruz 7 aylık oldu
Sedef D. S. .

Sedef D. S. ..

15 Eylül 2025 10:58
Ben golden goat ve hipp keçi sütü kullandım , ara sıra bunları değiştirip veriyorum bir sıkıntımız olmadı
S

Seher Ö. ..

15 Eylül 2025 11:10
İlk bir ay Golden Goat kullandık. Kötü kokmuyor, bebeğimiz hiç reddetmedi. Sarılığı atlatması ve küçük doğduğu için ilk etapta hızlı toparlaması için kullandık. Fayda gördük.
Ayşegül A.

Ayşegül A.

15 Eylül 2025 11:26
4 aylığız hala aptamil prosyneo içiyor.hastanede önermişlerdi.hemşire kendi kullanmış.
S

Sibel E. ..

15 Eylül 2025 19:06
Doktorumuz iki mama önermişti
Sma optipro ve aptamil prosyneo
Sma optipro kabız yaptı 3 aydır aptamil prosynoe ile devam ediyoruz kontrollü bir şekilde kilo alıyor ve bağırsakları çok iyi çalıştırıyor.
K

Kübra O.

17 Eylül 2025 04:56
Biz cok gazlı ve sancılı bir donem gecirdik. Bu sürece neyin sebep oldugunu anlayabilmek icin de doktor kontrolunde mama degisiklikleri yapmak durumunda kaldık. Çünkü hepsinin icinde kucukte olsa farklı bilesenler olabiliyor. Aptamil, hipp, evolvia ac, holla baby ve son olarak golden goat denedik. 9 aydır golden goat'a devam ediyoruz. Golden Goat, keçi sütünden üretilen bir bebek maması. İnek sütüne göre daha kolay sindiriliyor ve alerji riski daha düşük. İçeriğinde doğal prebiyotikler var, bağırsak sağlığını destekliyor. Özellikle hassas mide ve sindirim sorunu olan bebekler için tercih ediliyor. Aslında mama kullanımı da tamamen ihtiyaca gore degisebiliyor diye dusunuyorum artik.
E

Ece N.

17 Eylül 2025 20:05
Ben hipp organik combiotıc kullandım hem emiyordu hem de bu mamayı arada kullandık hala daha onu kullanıyorum arada ve memnunum
Ş

Şeyma A. ..

19 Eylül 2025 21:26
Yapay zekaya göre içerik açısından en iyisi Hipp :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir