Hangi mamayı denemeliyim?

311 görüntüleme
S

Seher A. ..

3 Haziran 2025 12:58
5 aylığız doktor anne sütüne ek mama vermemi istedi acaba hangi mamayı önerirsiniz hocam? Ve kullanan arkadaşlar?🙏🏻
P

Pınar Y.

3 Haziran 2025 13:35
Hipp öneririm anne sütüne de yakın içerik bakimindan bi de bebegi rahatsız etmiyor kusma ,gaz gibi
E

Esra Ö. ..

3 Haziran 2025 19:49
SMA mamayı deneyin. Ben SMA kullandım. Bebeğim sevmedi diye hippe geçtim. Ama hipp de çok gaz yapıyor. Başka bir şey kabul etmediği için mecbur devam ediyorum. Gayet güzel kilo aldırıyor
S

Seher A. ..

3 Haziran 2025 20:16
Hipp denedim bugün pek içmek istemedi sevmediği hemen anlaşılır mı? Yoksa bir kaç gün denemek mi gerekiyor aynı mamayı?
Y

Yeşim F. ..

3 Haziran 2025 21:12
Hippte palm yağı vardı en son. Ben keçi sütü anne sütüne en yakın süt olduğundan Ebebekten golden goat aldım. Onunla büyüdü bebeğim hiç emmedi sağlık sorunundan dolayı ve şükür şuan yaşıtlarıyla aynı
Gizem K. .

Gizem K. ..

3 Haziran 2025 21:31
Anne sütüne en yakın golden goat keçi sütü içeriği temiz ben memnunum
G

Gizem Ç. ..

3 Haziran 2025 23:31
Ben 3 tane mama değiştirdim SMA HİPP ve BEBELAC GOLD kızıma en iyi gelen bebelac gold oldu kilo alımı olarak gaz olarak şişkinlik ve kabızlık olarak denemek isterseniz bir şans verebilirsiniz
S

Seher A. ..

4 Haziran 2025 05:54
Çok teşekkür ediyorum denicem dediklerinizi
S

Seher A. ..

4 Haziran 2025 05:54
Aptamil mama hakkında ne düşünüyorsunuz
B

Bebek A.

14 Haziran 2025 08:01
Aptamil de şeker varmış. Ama bebeğim bayılarak içiyordu. Son seçenek olarak kalsın aklınızda. Kesin seviyor bebekler
B

Büşra O. ..

14 Haziran 2025 08:49
Ben içerik olarak araştırdığımda evolvia ve golden goatın temiz içerikli olduğunu görmüştüm isteseniz sizde inceleyebilirsiniz kısa bir süre bebeğime kullanmıştım yenidoğan döneminde
M

Melike A. ..

14 Haziran 2025 22:14
Benim doktorumda bebevit önerdi yerli malı olduğu için hem hesaplı bir mama hemde içerisinde bağımlılık yapan bir şey yokmuş rahatca bırakır gerektiğinde demişti eğer beğenmez de içmezse bebelac gold al demişti ama bebeğim çok sevdi bebeviti gaz falanda yapmadı 1ayda 1500 kilo aldı
T

Tuğçe C.

16 Haziran 2025 20:44
Ben hipp kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, anne sütüne yakın diye de yorumlar duymuştum.
M

Meryem Y.

16 Haziran 2025 20:51
Aptamilde şeker var hipp de palm yağı var sma kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık ama iyi geceler serisinde sadece sorun olduğunu duydum onun dışında memnunuz
İ

İpek

17 Haziran 2025 14:17
Palm yagi olmayan ve anne sutune en yakin golden goat ben o nedenle golden goat kullaniyorum ve cok memnunum gayet guzel kilo aldiriyor 3,5 aylik bebegim.Butce derdiniz yoksa Hole de deneyebilirsiniz o da keci sutlu bir mama ve gaz yapmiyor
Ö

Özge U.

22 Haziran 2025 17:38
SMA comfort ve optipro çok iyi ne gaz ne kabızlıl yapıyor ama benim kızımın inek sütü proteinine hassasiyeti olduğundan keçi sütüne geçtik golden goat çok iyi ama aşırı kabız yaptı sonra hipp'in organik keçi sütüne geçtik sorun kalmadı. Her bebeğin mamalara verdiği tepki farklı deneyerek bulmanız en iyisi.
S

Sezin G.

22 Haziran 2025 17:45
11 ay boyunca anne sütüne ek olarak SMA comfort kullandık.
M

Merve Ş.

23 Haziran 2025 19:49
Aptamil kızımda aşırı gaz yaptı . Sma optipro kullandım güzeldi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir