Hangi Mama?

68 görüntüleme
E

Emine T.

9 Ocak 2026 02:14
Sma optipro 2 kullanıyorduk yapılan açıklamalardan sonra güvenemedim artık sizce hem hesaplı hem iyi hangi marka mama vardır?
Ş

Şeydanur D.

9 Ocak 2026 06:00
Biz de aynı mamayı kullanıyoruz ve açıkçası değiştirmeyi düşünüyoruz. Araştırma içerisindeyiz biz de. Mamaların içeriklerine baktım ancak içime sinen mama bulamadım henüz. Eğer diğer annelerimiz yardımcı olursa çok sevinirim.
D

Derya K.

9 Ocak 2026 06:10
Doktorum Hipp Combiotic onermisti eskiden. Onun icerigini arastiriyorum simdi. Belki sizler de bakmak istersiniz diye soylemek istedim.
E

Esma H.

9 Ocak 2026 06:10
Yerli mamalara yöneldim ben. Aptamile de asla güvenmiyorum. Hipp i seviyorum. Ama onda Palm yağı var. Palm sıkıntılı bir yağ ve zaten bizde kabızlık yapıyor subunlaşmış kaka. Velhasıl Mamamil veya Bebevit öneririm yerli üretim. İyice araştırın tabi sizde belgelerinş deneyimlerini fabrikalarını. Bu mamalar gümrükten geçmediği için global reklam yapmadığı için, € cinsinden fiyat hepsi edilmediği için bilinen markalardan hayli ucuz
E

Emine T.

9 Ocak 2026 06:11
Aklımda onlarda var ama bi araştırmak istiyorum aptamile bende hiç güvenmiyorum hipp içtik ama bebeğim pek beğenmemişti
E

Erem O.

9 Ocak 2026 07:49
Aynı sebeple SMA’yı bırakıp Hipp Organik Combiotic’e başladık ama 2 gündür çok fena gaz yaptı. Doktorumuz Aptamil prosyneo önerdi, ben de ona başlayıp başlamama konusunda kararsızım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir