Hangi Mama?
134 görüntüleme
İ
İlkin D.
8 Ocak 2026 12:36
Merhabalar meme+mama beslemesi yapıyorum 4 aylık kızıma. Normalde doğduğunda golden goatla başladık ama çok fazla gaz sıkışması ve şişkilik yapınca sma comforta geçmiştim. Bayadır kullanıyor ve memnundum ama son olaylar malum. Bu sebeple tekrar golden goat denedim belki artık 4 aylık oldu gaz ve şişkinlik yapmaz diye ama gene aynı.Yoğun bir gaz,emerken bile ağlıyor ve şişkinlik,gazı da çok çok ağır kokuyor. Golden’dan sma ya geçmeden önce de kısa bir süre birkaç gün hipp denemiştim sanki o da golden kadar olmasada gaz olunca sma ya geçmiştim. Ama durum böyle olunca hipp denedim daha şimdi gözlemleyeceğim gene.
Bugünde doktorumuz aptamil prosyneoyu,hipp i ve evolviayı söyledi. Deneyebilirsiniz bunları dedi.
Bizim gibi olan ve bu mamaları deneyimleyenler var mı?🌺🙏🏻
Bugünde doktorumuz aptamil prosyneoyu,hipp i ve evolviayı söyledi. Deneyebilirsiniz bunları dedi.
Bizim gibi olan ve bu mamaları deneyimleyenler var mı?🌺🙏🏻
İ
İlkin D.
8 Ocak 2026 12:38
@Buse Küp Buse Hanım durum bu bende🙏🏻
B
Burcu ..
8 Ocak 2026 12:46
Ben hip kullanmıyorum çok memnunum

Yasmina Y. Ö.
İç Mimar
8 Ocak 2026 12:48
Merhaba biz doğduğundan beri sma comfort kullanıyorduk. Çok memnunduk aslında. Ama bende doktorumuza sorduğumda hipp ve aptamil önerdi. Dün ilk kez hipp i denedik. Bebeğim büyük sizinkinden, 11 aylık ama biraz gaz ve huzursuzluk yaptı. Alışır mı bilmiyorum. Bu gece tekrar verip göreceğim. Başka annelerin deneyimleri varsa bende öğrenmek isterim. 🌸
İ
İlkin D.
8 Ocak 2026 12:50
Burcu Hanım şimdi bugün sabah golden goat verdim gene aynı olunca öğlen hipp verdim hippte biraz çıkardı ama mamadan mı kakasını yapmadı 3 gündür öyle olunca kızım üstten çıkarmada yapıyor. Ya da bu ara çok hareketli öne falan fazla eğiliyor ana kucağında veriyorum mamayı midesine baskı mı yaptıyor hiç bilemedim. Gazı da gözlemleyemedim daha.
H
Halime K.
8 Ocak 2026 12:52
Fazla vermekde belki gaz yapabilir
B
Buse K.
8 Ocak 2026 12:53
@İlkin Demir teşekkür ederim İlkin hanım bizim doktorumuza haftaya çıkacağız aptamilde de şeker olduğunu söylüyorlar ve geçenlerde de aynı sma gibi bir durum olmuş evolvia olabilir aslında bende doktoruma danışacağım buraya yazacagım 14 ünde
İ
İlkin D.
8 Ocak 2026 12:53
@Yasmina Yılmaz Öksüztepe Yasmina Hanım umarım hippten memnun kalırız çünkü arayış çok yoruyor. Gözlemlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Özellikle Aptamilin hangi ürününü denerseniz ve paylaşırsanız sevinirim.🌺
İ
İlayda A.
8 Ocak 2026 13:07
Benim doktorum hipp önerdi iki aydır kullanıyorum gaz gibi problemlerim çok fazla olmadı kilo alımı yavaştı şuan gayet iyi memnunum severekte içiyor
G
Gamze Y.
8 Ocak 2026 13:11
Bende Meme+ mama takviyesi yapıyorum kızım 3 aylık bizimde gaz sorunumuz vardı, Doktorum bize Aptamil Pronutra önerdi kaç aylık olursa olsun biz hep 1 numarada kaldık anne sütüne en yatkın ve yakın olan o dediler onuda bir denemenizi tavsiye ederim sık mama değişimi de bebişlerin sindirimini zorlaştırıyor
İ
İlkin D.
8 Ocak 2026 13:12
@İlayda A İlayda Hanım teşekkür ederim organic combiotic kullanıyorsunuz değil mi kutulu ambalaj?
M
Mine Ç. ..
8 Ocak 2026 13:14
@İlkin Demir bizde ilk 4ay golden goat kullandık içeriği en güzel mama olduğunu düşünüyorum çok guvendiğim bir kaç doktorda onerince onunla başladim evet çokgaz yaptı biz ancak 4 ay direnebildik☺️ yaklaşık 1 buçuk aydir hipp kullanıyoruz neredeyse hiç gaz yapmadı bebeğimde çok severek yemesede yiyor kusma da hiç olmadı. Aptamilin bu iki mama kadar güzelicerikli olduğunu düşünmüyoruz bebekler severek yiyor çünkü şeker oranı fazla ne yazikki
İ
İlkin D.
8 Ocak 2026 13:16
Gamze Hanım teşekkür ederim mecbur deniyorum sma yı da öyle bulmuştum ve kızıma comfort çok iyi gelmişti. Aptamil Prosyneyoyu önerdiler bize de hipp olmazsa ki inş olur yoruldum çünkü onu deneyeceğiz mecbur.
İ
İlkin D.
8 Ocak 2026 13:18
@Mine Çalışkan Mine Hanım çok teşekkür ederim yorumunuz için umarım hippte kızıma iyi gelir. İlk yedirdiğimde biraz kusma yaptı ama gözlemleyeceğim.🌺🙏🏻
S
Seher Ç.
8 Ocak 2026 13:33
Benim kızım 7 aylık kolik bebekti ilk aptamil verdim ama çok gaz yaptı evolvia denedim kusturdu hipp denedim hiç sevmedi asla içmedi aptamil comformil denedim kakasını koyulaştırdı en son sma comfort çok iyi geldi gazına kakasına sadece tadını sevmedi az içmesine rağmen iyi kilo aldı ama şuan bende olaylardan dolayı değiştirmek istedim golden goat aldım içeceğini sanmıyorum ama inşallah iyi gelir tecrübe ettiğim şey şu her mama her bebeğe iyi gelmiyor umarım doğru mamayı buluruz😇
İ
İlkin D.
8 Ocak 2026 13:37
@Seher Çakır Seher Hanım çok teşekkür ederim inşallah🙏🏻🥹 Kusması böyle tüm mamayı çıkarır tarzda mı acaba yani hani sma comfortta da böyle çok gelince az çıkarıyordu ama ben anlıyordum ki çok geldi. Siz de nasıl oldu?
İ
İlayda A.
8 Ocak 2026 14:08
@İlkin Demir Evet İlkin Hanım kusma gibi ya da ishal gaz yaşamadık çok şükür
S
Seher Ç.
8 Ocak 2026 14:09
Rica ederim ilkin hanım kusması hâlâ var Dr reflü dedi Gastrotuss baby kullandık ama o daha çok kusturunca ilacı bıraktım fışkırır tarzda da kusuyordu az az da kustuğu oldu sma comfort da az az kusuyordu ama evolvia da çok kusuyordu