Hangi Mama ?
96 görüntüleme
E
Emine S.
8 Ocak 2026 05:20
Arkadaşlar sma bıraktık . Hangi marka mama önerirsiniz . Aptamil prosyneo kullanan var mı aranızda ?

Münevver K.
8 Ocak 2026 05:44
Aptamili de çok iyi araştırın derim benim tercihlerimin arasında yer almıyor 🤷🏼♀️ en temizi olarak hipp organik combiotic ve golden goat A bir bakın isterseniz😊

Münevver K.
8 Ocak 2026 05:44
Bebeğime 6.aydan sonra golden goat ile başladık kabızlık yaptığı için hipp kullanıyor şu an ama her bebekte değişebiliyor
İ
İpek D.
8 Ocak 2026 05:46
Ben kullandım bebeğim çok gazlıydı ve kızım daha beter gaz bombasına dönüştü. Tat olarak ta golden goattan sonra o mamaya geçtiğim için kızım severek içmedi resmen uyumasına yetecek kadarını içip gerisini bırakıyordu tadı kötü geldi.
C
Ceren E. Ç. ..
8 Ocak 2026 05:49
Doktor önerisi ile dün Golden Goat'a geçtik , sonuçlarını bende merakla bekliyorum açıkçası etkisi nasıl olacak diye 🙏🏻
İ
İpek D.
8 Ocak 2026 05:53
@Münevver Karakaş Hipp te de palm yağı olduğu için almaya çekiniyorum açıkçası temiz içerik gibi gelmiyor bana. Bende mama arayışındayım.

Münevver K.
8 Ocak 2026 05:56
@ipekduman evet maalesef var ama Türkiye de ki bütün mama içeriklerinde var nerdeyse 😏 o yüzden beyin gelişimi destekli olarak hangisi daha iyi diye arayışa girmiştim 😊
M
Merve
8 Ocak 2026 07:33
Golden goat içerik bakımından çok yetersiz bir mama deniliyor. Ve maalesef Palm yağı dediğimiz şey hemen hemen tüm mamalarda var ben kızıma aptamil kullanıyorum alerjik bebek maması bizimkisi ama başka bir markaya da yanaşamıyorum he çok mu güvenilir Allah bilir tabii ama benim için kötünün iyisi aptamil