Hangi Demir İlacı

394 görüntüleme
F

Fatma A.

Premium Üye
10 Ağustos 2026 17:26
Kızım için demir takviyesine başlıyacağım. Aile sağliğı hekimliğinden vegaferon damlayı verdiler. Kullanıp memnun kalan var mi?

Önerebileceğiniz farkli marka damla var mı?
Ö

Özge Ç.

10 Ağustos 2026 17:35
Sağlık ocağının verdiği biraz ağır gelebiliyor midelerine büyük oğlumda doktorumuz ocean önermişti ondan memnun kalmıştık ama her türlü demir takviyesinden sonra biraz hazımsızlık yaşıyorlar diye biliyorum
G

Gulcan M.

10 Ağustos 2026 17:42
Verilen demir temiz içerikli değil sanırım. Paylaştığım linke bakarsanız temiz içerikli bir marka seçebilirsiniz paylaşılanlardan. Ama demir eksikliği için yüksek dozda kullanmanız gerekliyse ilaç formu olanlara dair çok bilgim yok.

https://www.instagram.com/p/DPn71-vihn1/?igsh=MXRxNWt2eXVidzltNw==
F

Fatma A.

Premium Üye
10 Ağustos 2026 18:33
Gulcan Markus
Verilen demir temiz içerikli değil sanırım. Paylaştığım linke bakarsanız temiz içerikli bir marka seçebilirsiniz paylaşılanlardan. Ama demir eksikliği için yüksek dozda kullanmanız gerekliyse ilaç formu olanlara dair çok bilgim yok.

https://www.instagram.com/p/DPn71-vihn1/?igsh=MXRxNWt2eXVidzltNw==
Teşekkür ederim bilgilendirme için
F

Fatma A.

Premium Üye
10 Ağustos 2026 18:36
Özge Ç.
Sağlık ocağının verdiği biraz ağır gelebiliyor midelerine büyük oğlumda doktorumuz ocean önermişti ondan memnun kalmıştık ama her türlü demir takviyesinden sonra biraz hazımsızlık yaşıyorlar diye biliyorum
Ocean d vitaminini kullandım kizima bende memnun kaldim.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

10 Ağustos 2026 20:51
Biz 13 aylık olana kadar vegaforonu kullandık diğerleir bizde kabızlık yaptı hiç bir sorun yaşamadık
B

Beyza ..

10 Ağustos 2026 21:22
Vegaferon kullanıyorduk dişi çıkınca özel microfer damlaya geçtik Vegaferon dişleri boyuyor renginden dolayı , dişleri çıkınca bıraktık Vegaferon ü micrpfer e geçtik
E

Elif A.

11 Ağustos 2026 11:12
Biz sidefer kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir