Hangi Demir Damlası?

210 görüntüleme
M

Mervenur E.

21 Mayıs 2026 09:54
Merhabalar bebeğim 4 aylık sağlık ocağından vegaferon verdiler 4 damla şeklinde veriyorum ama verdiğim zaman huzursuzluğu vs oluyor kullanıp önerebileceğiniz demir damlası hangisi ocean bestiron ?
P

Pınar A.

21 Mayıs 2026 09:59
Bestiron şahane derim ama huzursuzluğu vitaminlere bağlamayın derim bence 4 ay çevreye karşı duyarlı olduğu ay biraz geri ataklar oluyor
G

Gökçin N.

21 Mayıs 2026 10:09
Bestiron dan çok memnunum. Tadını acayip seviyor, gördüğü gibi içmek istiyor
M

Mervenur E.

21 Mayıs 2026 10:16
Pınar Aybüke
Bestiron şahane derim ama huzursuzluğu vitaminlere bağlamayın derim bence 4 ay çevreye karşı duyarlı olduğu ay biraz geri ataklar oluyor
Biz o [4.ay](4.ay) atağını biraz erken yaşadık ve atlattık çok şükür tam düzene tekrar gitmiştik ki damlaya başlayınca ilk uykularında huzursuzluk yaşamaya başladı bir gün vermedim o gün rahattı mesela o yüzden biraz damlaya bağladım açıkçası
M

Mervenur E.

21 Mayıs 2026 10:16
Gökçin Noyan
Bestiron dan çok memnunum. Tadını acayip seviyor, gördüğü gibi içmek istiyor
Yaa teşekkür ederim nasıl kullanıyorsunuz kaç damla şeklinde yani
S

Sevgi D.

21 Mayıs 2026 10:17
Bestironu kaç damla veriyorsunuz.
P

Pınar A.

21 Mayıs 2026 10:26
Bizim doktorumuz 8.5 kilo 9 damla kullan dedi. İnternette kilo başına 2 damla verin dönüyor. C vitamin destekli damla güzel tercih edebilirsin
M

Mervenur E.

21 Mayıs 2026 12:02
Pınar Aybüke
Bizim doktorumuz 8.5 kilo 9 damla kullan dedi. İnternette kilo başına 2 damla verin dönüyor. C vitamin destekli damla güzel tercih edebilirsin
Çok teşekkürler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir