Hangi Biberon
353 görüntüleme
M
Melike D.
25 Nisan 2026 00:30
Bebeğimi emziriyorum ama bazen çok huzursuz oluyo takviye yapınca sakinleşiyor lansinoh biberon kullanıyorum meme reddi yapar mı önereceğiniz biberon var mı

Emel C.
25 Nisan 2026 00:32
Eğer yavaş akışlıysa marka pek fark etmez diye düşünüyorum ama Philips bu konuda çok başarılı bence gerçekten çok az ve zor geliyor 2 numarası ama bi kaçınılmaz son meme reddi dönem dönem oluyor zaten
M
Melike D.
25 Nisan 2026 00:33
Eğer yavaş akışlıysa marka pek fark etmez diye düşünüyorum ama Philips bu konuda çok başarılı bence gerçekten çok az ve zor geliyor 2 numarası ama bi kaçınılmaz son meme reddi dönem dönem oluyor zaten

Emel C.
25 Nisan 2026 00:35
Lansinoh arkadaşım kullanıyordu banada pek yavaş gibi gelmedi ama Philips kendi bebegimde kullandım çok zorlanıyordu çekerken sinirleniyordu evet ben suan için söylemedim 4. Ayda atak falan oluyor diş çıkarma sürecinde falan meme reddi olabiliyor onu kastetmiştim
D
D ..
25 Nisan 2026 00:38
Xs olan emziği aldım ama pek yavaş gibi gelmedi bana ,erken dönemde biberon alırsa meme reddi olmaz diyorlar
M
Melike D.
25 Nisan 2026 00:41
Lansinoh arkadaşım kullanıyordu banada pek yavaş gibi gelmedi ama Philips kendi bebegimde kullandım çok zorlanıyordu çekerken sinirleniyordu evet ben suan için söylemedim 4. Ayda atak falan oluyor diş çıkarma sürecinde falan meme reddi olabiliyor onu kastetmiştim
İ
İnanç B.
25 Nisan 2026 02:50
Biz kullandık aynı markada meme reddi yapmadı mamayı hatta bir süre sonra kendisi bıraktı süt sağıp verince içiyor ama ama mama içmek istemedi

Emel C.
25 Nisan 2026 08:16
Avent kaynaklı red yaşadınız mı
Yükleniyor...