Hangi Alıştırma Bardağı İyi?
180 görüntüleme
N
Nurten
9 Kasım 2025 18:05
Herkese merhaba oğlum 6 aylık su içmesi için alıştırma bardağı alıcam ama yorumlar kafamı karıştırdı. Damlatıyor deniyor çoğuna hangisinden memnunsunuz?
S
Selin E.
9 Kasım 2025 18:08
Munchkin tıklama detaylı suluktan çok memnundum. Uzun bir süre onu kullandık. Alt pipeti sabit değil biberonun içinde dönüyor. Suluğu ne şekilde tutarsa tutsun su geliyor yani. Akıtma da yapmadı. Şuan aventinkini kullanıyorum. O da akıtmıyor ama sadece sabit tutarsa su geliyor eğer başına dikmeye kalkarsa gelmiyor.
N
Nurten
9 Kasım 2025 18:09
Çok teşekkür ederim selin hanım 😇

Yağmur Y.
9 Kasım 2025 18:54
Philips avent kullanıyoruz memnunuz damlatma yok
N
Nurten
9 Kasım 2025 18:55
Teşekkür ederim yağmur hanım 😇
M
Melike M.
4 Aralık 2025 21:48
Munchkin kullanıyoruz.İnanılmaz memnunuz.12 aylık olanı aldım(9 aylıkken başladık kullanmaya)2-3 günde alıştı.Şuan 11 aylık taş gibi maşallah.Her yere atar bişey olmadı.Çekimi biraz zor diger suluklara göre.Ama bu bence avantaj çünkü ağız kasları gelişir buda konuşmayı kolaylaştırır.Asla akıtma yapmıyor çocuk yatarak bile su içiyor hareketli pipeti sayesinde
N
Nurten
5 Aralık 2025 05:49
Melike Hanım teşekkür ederim. Benim ki 6 aylık pipetli olan ve bardak olanı aldım ikisinide istemiyo 😂 hele bardağı kullandı mı üstü başı hep su 😂 biberonla veriyorum artık 😂
M
Melike M.
5 Aralık 2025 05:54
Philis in alıştırma bardagı var kenarları kulplu.Biz 5.aydan 9.aya kadar onu kullanmıştık.Belki onu sever bebeğiniz.Bir süre sonra kendiside tutup kaldırıp içiyordu benim oğlum.
N
Nurten
5 Aralık 2025 07:46
Onu da bi deneyeyim akıtıyor dedikleri için almamıştım ama denemekten zarar gelmez 😇😃

Semanur K.
5 Aralık 2025 08:02
Philips avent ile başladık. Çok akıttığı için munchkin aldık çok şükür. Pipetli soluğa cam pipetle alıştırma yaparak 2 günde alıştı şükür. Gerçekten bir rahatlık varmış dedim aventi bırakınca 🥲
N
Nurten
5 Aralık 2025 08:03
Valla su içirmek de dertmiş dediğiniz gibi 😂 gerçi mamalardan alıyorlar suyu ama alıştırmak önemli 😇