Hamileyim

572 görüntüleme
R

Rabis C.

4 Ocak 2026 08:45
Bebeğim 7buçuk aylık korunmamıza rağmen dün kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bebeğim aktif emiyor aralarında 2 yaş bile olmayacak bu durum beni çok korkutuyor.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

4 Ocak 2026 08:55
Hayırlı olsun şaşkınlığınızı ve korkunuzu çok iyi anlıyorum ama lütfen içinizi ferah tutun ✨ Evet araları az olacak ama bu onların beraber büyüyeceği birbirlerine en yakın arkadaş olacakları anlamına geliyor 👭 İlk 1-2 yıl biraz yorucu olabilir ama sonra meyvelerini toplayacaksınız 🥰 Emzirme konusunda da doktorunuza danışarak süreci yönetebilirsiniz dünyada tandem emzirme yani ikisini aynı anda emzirme yapan pek çok anne var 🌸 Siz güçlü bir annesiniz her şey yoluna girecektir 💖🧿
R

Rabis C.

4 Ocak 2026 09:06
@Ebru Keleş teşekkür ederim 🫂💖
Z

Zehra H.

13 Ocak 2026 09:21
Bende aynı durumdayım 7 aylık oğlum var ve sanırım hamileyim kafayı yemek üzereyim düşünmekten test veremedim henüz belirtilerin nelerdi
R

Rabis C.

13 Ocak 2026 09:40
@Zehra Haliloğlu hiç bir belirtim yoktu regl gecikmesi sadece hala da belirtim yok
Z

Zehra H.

13 Ocak 2026 09:46
Benim 6 gün gecikmem var mide bulantım da var şüpheleniyorum ama korunuyorduk imkansız geliyor mantıken
R

Rabis C.

13 Ocak 2026 10:40
İnanın bende aynı durumdaydım bugün kalp atışını duyana kadar kabullenemedim. Hala içimden nasıl mümkün olabileceğini sorguluyorum
R

Rabis C.

13 Ocak 2026 10:41
İsterseniz test yapın negatif çıkarsa en azından stres yapmamış olursunuz
M

Meryem D.

29 Ocak 2026 15:22

Zehra Haliloğlu

Benim 6 gün gecikmem var mide bulantım da var şüpheleniyorum ama korunuyorduk imkansız geliyor mantıken

Merhaba test yaptınız mı sonra
M

Meryem D.

29 Ocak 2026 15:23

Meryem Demir

Merhaba test yaptınız mı sonra

Benim de 9 aylık bebeğim var korunmamıza rağmen adetim gecikti 2 tane gebelik testi aldım çift çizgi çıktı yanılma payı var mı acaba hormonlardan dolayı mı adetim gecikti bende kafayı yiyecem düşünmekten
Z

Zehra H.

29 Ocak 2026 22:33
Evet test yaptırdım çok şükür çıkmadı doktor emzirirken adet düzensizlikleri olur dedi 20 gün geciktim sonra oldum
Z

Zehra H.

29 Ocak 2026 22:34

Meryem Demir

Benim de 9 aylık bebeğim var korunmamıza rağmen adetim gecikti 2 tane gebelik testi aldım çift çizgi çıktı yanılma payı var mı acaba hormonlardan dolayı mı adetim gecikti bende kafayı yiyecem düşünmekten

Eğer çift çizgiyse muhtemelen pozitiftir doğrudur ama yine de kan testi verin isterseniz :(
M

Meltem G.

29 Ocak 2026 22:37
kormayın öldürmüyor 😂 ikiz bebeklerim var tek başımayım bazen keşke aralarında 6 ay falan fark olsaydı diyorum zor ama öldürmüyor 28 aylık olduk
Kübra N. A.

Kübra N. A.

29 Ocak 2026 22:50
Hangi yöntemi kullandınız yine de hamile kaldınız arkadaşlar bilgi amaçlı merak ettim sağlıklı gelsin bebekleriniz inşallah yıpratmayın kendinizi 🌼
E

Ezgi K.

30 Ocak 2026 23:53
Bende sizinle aynı durumdayım şu anda bebeğim 9 aylık şu an hamile olduğumu öğrendim sizinle aynı korkuları yaşıyorum gurbette tek yaşıyorum ikisine nasıl yetebileceğimi bilmiyorum ilk çocuğumu ihmal etmekten çok korkuyorum o benim ilk göz ağrım
Betül �.

Betül ..

30 Ocak 2026 23:55

Rabis Ceylan

@Zehra Haliloğlu hiç bir belirtim yoktu regl gecikmesi sadece hala da belirtim yok

Hiç ertesi gün hapı içtiniz mi bu olaydan sonra peki?
Z

Zehra H.

31 Ocak 2026 08:48

Betül 🧸

Hiç ertesi gün hapı içtiniz mi bu olaydan sonra peki?

4-5 gün gecikmiştim o zaman ertesi gün hapı kullandım ondan kaynaklı mı adet olmadım acaa
B

Büşbüş

31 Ocak 2026 08:51

Kübra Nur Aslan

Hangi yöntemi kullandınız yine de hamile kaldınız arkadaşlar bilgi amaçlı merak ettim sağlıklı gelsin bebekleriniz inşallah yıpratmayın kendinizi 🌼

Aynen bende merak ettim
Betül �.

Betül ..

31 Ocak 2026 10:10

Zehra Haliloğlu

4-5 gün gecikmiştim o zaman ertesi gün hapı kullandım ondan kaynaklı mı adet olmadım acaa

Ertesi gün hapı bütün düzeni bozuyor.Adeti geciktiriyor.Ben tam düzenli ve tam anlamıyla bi adet olamadım çünkü
Betül �.

Betül ..

31 Ocak 2026 10:11

Aybarsmommy

Aynen bende merak ettim

bende çok merak ettim desem 😂
B

Büşbüş

31 Ocak 2026 11:28

Betül 🧸

bende çok merak ettim desem 😂

Söylesinler de ona göre bizde önlem alalım baktık olmuyor kilit vuralım 😂😂😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir