Hamilelikte Tırnak Batması

32 görüntüleme
C

Canan F. ..

13 Ocak 2026 10:15
24 haftalık gebeyim iltihaplı tırnak batması oldu ilaç kullanmadan geçer mi ilaç kullanmam gerekirse bebeğe zararı olur mu daha önce yaşayan var mı
Hatice C. .

Hatice C. ..

13 Ocak 2026 11:01
Sıcak su içinde yumuşatma iyi olur ama ilacı doğum doktoruna sorun bence
B

Berivan K. A. ..

13 Ocak 2026 19:15
Merhabalar benimde ilk hamileliğimde olmuştu ve iltihap yara vs ilerledi baya ne ilaç kullansamda kar etmedi. Son bir cilt doktoruna gittim çok basit birşey söyledi ve bende aydınlanma oldu resmen. Bizler ayak tırnaklarımızı da bakımlı veya güzel dursun diye Oval keseriz veya oval olması için törpüleriz dedi halbuki yanlış çünkü ayak tırnakları düz kesilmeli veyanların rahatça etin kenarından uzamasına izin vermeliyiz dedi. Ve ben orda aydım çünkü evet batma öncesi bende oval keserhatta törpülerdim batmadan sonrada batıyor diye daha fazla cihazlı törpüyle kenarları almaya çalışıyordum iltihabı çıkarmak için bütün hata bendeymiş. O şekilde tırnağı bıraktım uzadı ve geçti gitti. Bir dahada asla tırnaklarımın yanlarına makas vurmadım düz kesip geçiyorum. Benim sürecim böyleydi umarım size bir faydası olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir