Hamilelikte Eşten Soğuma

491 görüntüleme
B

Betül İ.

12 Ağustos 2026 23:53
Merhaba bu ikinci hamileliğim. İkinc bebeğim bize sürpriz oldu. İlk bebeğim daha bir yaşında. İlk hamileliğim de çok rahattım. Ruhen de çok sakinim. Bu hamilekiğim ağlamakla geçiyor. Ayrıca eşimden inanılmaz bir şekilde soğudum. Görmek aynı yatağı paylaşmak istemiyorum. Öpmek bile midemi bulandırıyır sanki. Aslında iyi birisi bir sıkıntımız da yoktu. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Daha önce yaşayan var mı böyle bir durum. Ne önerirsiniz. Artık benimkisi tavır almaya başlıyor
B

Berfin T. İ.

13 Ağustos 2026 00:38
Banada ilk zamanlar oldu ama sonrasında desteğini hissettikçe geçti benim hamilelikte biraz sürmüştü öpünce bunalıyodum 😂
B

Betül İ.

13 Ağustos 2026 04:42
Ay ben sanki bu adanı hiç sevmemiş beğenerek evlenmemiş gibiyim. Öpmesin istiyorum 
B

Berfin T. İ.

13 Ağustos 2026 06:00
Betül İlhan
Ay ben sanki bu adanı hiç sevmemiş beğenerek evlenmemiş gibiyim. Öpmesin istiyorum 
Merak etmeyin gün geçtikçe azalıyo doğumun ve bebek bakımının verdiği zorlukta bence etkiliyo zamanla düzen yerine oturunca sizde ısınırsınız ama nacizane tavsiyem soğusanızdan sevginizi belli etmeye çalışın ilgili davranın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir