Hamilelikte Emzirme
40 görüntüleme
S
Saliha A.
10 Şubat 2026 12:21
Merhabalar hocam oğlum 18 aylık bebeğimde 6 aylık göğüslerim çok hassaslaştı boş çekiyor gibi ama sütte yutuyor gibi gece beslemesini kestik sabah uyanır uyanmaz öğlen ve akşam uykusunda meme veriyorum ama hiç bırakmayacak gibi bu durum beni bunaltıyor tamamen bırakmak istiyorum sizce kaç aya kadar daha devam edeyim

Hatice C. ..
10 Şubat 2026 12:33
Bıraktırın süt üretimi bitmis madem onunki artık alışkanlıktan öyle bi doyum olmaz vitamin vs şeyler yediği yemeklerden karşılanır
Bıraktırma kısmına gelince her isteyişte salça sürüp öyle verin tiksinme yoluyla bırakıcaktir ama çocuk hiç sürdüğünüzü görmemeli ♥️
Bıraktırma kısmına gelince her isteyişte salça sürüp öyle verin tiksinme yoluyla bırakıcaktir ama çocuk hiç sürdüğünüzü görmemeli ♥️
S
Saliha A.
10 Şubat 2026 12:34
Bıraktırın süt üretimi bitmis madem onunki artık alışkanlıktan öyle bi doyum olmaz vitamin vs şeyler yediği yemeklerden karşılanır

Hatice C. ..
10 Şubat 2026 12:37
Deneyeceğim